03-24-2009, 09:32 PM
کرم چاله چیست؟
البته خودم جواب رو نسبتا می دونم اما نمی تونم تعریف دقیقی از اون بدم.
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
کرم چاله
|
03-24-2009, 09:32 PM
کرم چاله چیست؟
03-26-2009, 01:45 PM
در چند مورد به صورت اساسی سیاهچاهها و کیهانشناسی قبلاً به این موضوع پرداختیم. بخصوص در بحثهایی که در سیاهچاله داشتیم. اگر مطالب کافی نیستند، جزییات یا سوالات رو بنوسید تا همینجا راجع به اونها بحث کنیم و کمی مطالب رو جزئی تر بررسی کنیم. منتهی کرم چاله فعلاً در حد تعریف در فیزیک سیاهچالههاست.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
03-29-2009, 01:12 AM
bazi ha bar in eteghadand ke hofre haie vojud darand ya mitavan be vojud avard beine 2 suye kaenat, ke mitavan az an estefadeh kard va be samte digar kaenat raft.
albate in nazarieh az paye o asas eshtebah ast in ham axesh
برای بزرگ شدن اول باید کوچک بودن را تجربه کرد!
03-29-2009, 05:52 PM
در فیزیک کمی باید محتاط بود! علت این جملهای که نوشتم، اینه که ما نمیدونیم بعد از پیشرفتهای ما در زمینهی ذرات بنیادی و مدل استاندارد ذرات گرانش رو چطور میتونیم همراه با نیروهای دیگه در نظر بگیریم. حالا این مسأله میتونه چه ارتباطی داشته باشه با بحث کرمچاله؟
در این مبحث در واقع شرایط کوانتمی گرانش رو مورد بررسی قرار میدیم. اساساً بحث کرمچاله جز در مورد ذرات بنیادی نیست!! ولی داستانهای ژورنالیستی بسیار در این مورد قصه پردازی کردند. و عدهای واقعا داستان نوشتند. ارتباط بین دو محیط باید مطابق با اصول طبیعت باشه. اصولی که ما از طبیعت شناختیم. و هنوز البته این راه شناخت ادامه داره. خیلی باید محتاطانه با مفاهیمی مثل کرمچاله - دنیای موازی و غیره برخورد کنیم. پایههای اینها در شناخت بیشتر بلوکهای اصلی و بنیادی طبیعته. و البته مدلهای گرانشی که بتونند با مدل استاندارد ذرات همپیمانه بشن و بتونیم به نظریهی نهایی نزدیک بشیم. ولی اگر تصور بر این باشه که روزی اگر به این نظریهی همه چیز رسیدیم چه اتفاقی میافته باید بگم هیچ و همه چیز! طبیعت همچنان رازهای نهفتهای خواهد داشت. من چیزی رو متوجه شدم بین حتی دانشجویان فیزیک، اینکه نسبیت خاص به اون صورتی که باید فهمیده میشد، نشده. مشکل منابع مطالعاتی هستند و پیگیری علاقهمندان. این رو البته کلی گفتم چون مطلبی اینجا نیمده که نقدی دربارهاش نوشته بشه یا توضیح اضافهای. ولی هنوز نمیدانیم...
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
04-03-2009, 01:07 AM
وبعضی ها معتقدند اگر ما یک کرمچاله دردست داشته باشیم بدون گذشت زمان می تونیم به نقاط دوردست کیهان سفر کنیم.چطوری این درسته؟
04-03-2009, 10:01 PM
فکر کنم اگه وارد کرم چاله بشیم بدون گذشت زمان وارد جهان و کیهانی دیگر شویم :roll:
در مسابقه خواب برتر در وبلاگ زیر شرکت کنید و جایزه نجومی بگیرید:
http://www.rasadroya.blogfa.com
04-04-2009, 06:13 PM
خب چجوری
می دونم بحث یک مقدار سنگینه ولی کسی می تونه به ساده ترین حالت جواب بده
04-04-2009, 08:49 PM
اگه به عکس بالا نگاه کنید می فهمید که ورق زیری جهان موازی است نه نقاط دوردست کیهان اگه وارد کرم چاله بشیم بدون گذشت زمان وارد جهان موازی می شیم :roll:
http://www.rasadroya.blogfa.com
04-04-2009, 10:14 PM
متشکرم
و حالا امکانش هست بتونیم یککرمچاله دردست بگیریم
04-04-2009, 10:37 PM
:roll:
kastor va polux نوشته: متشکرم نمی دونم سوال سختیه :roll:
http://www.rasadroya.blogfa.com |
|