کرم چاله - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتگو ستارهشناسان (https://www.astrotalk.ir) +-- انجمن: گوناگون (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=7) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: کرم چاله (/showthread.php?tid=639) |
کرم چاله - Castor va Pollux - 03-24-2009 کرم چاله چیست؟ البته خودم جواب رو نسبتا می دونم اما نمی تونم تعریف دقیقی از اون بدم. کرم چاله - Owl - 03-26-2009 در چند مورد به صورت اساسی سیاهچاهها و کیهانشناسی قبلاً به این موضوع پرداختیم. بخصوص در بحثهایی که در سیاهچاله داشتیم. اگر مطالب کافی نیستند، جزییات یا سوالات رو بنوسید تا همینجا راجع به اونها بحث کنیم و کمی مطالب رو جزئی تر بررسی کنیم. منتهی کرم چاله فعلاً در حد تعریف در فیزیک سیاهچالههاست. کرم چاله - behzad69 - 03-29-2009 bazi ha bar in eteghadand ke hofre haie vojud darand ya mitavan be vojud avard beine 2 suye kaenat, ke mitavan az an estefadeh kard va be samte digar kaenat raft. albate in nazarieh az paye o asas eshtebah ast in ham axesh کرم چاله - Owl - 03-29-2009 در فیزیک کمی باید محتاط بود! علت این جملهای که نوشتم، اینه که ما نمیدونیم بعد از پیشرفتهای ما در زمینهی ذرات بنیادی و مدل استاندارد ذرات گرانش رو چطور میتونیم همراه با نیروهای دیگه در نظر بگیریم. حالا این مسأله میتونه چه ارتباطی داشته باشه با بحث کرمچاله؟ در این مبحث در واقع شرایط کوانتمی گرانش رو مورد بررسی قرار میدیم. اساساً بحث کرمچاله جز در مورد ذرات بنیادی نیست!! ولی داستانهای ژورنالیستی بسیار در این مورد قصه پردازی کردند. و عدهای واقعا داستان نوشتند. ارتباط بین دو محیط باید مطابق با اصول طبیعت باشه. اصولی که ما از طبیعت شناختیم. و هنوز البته این راه شناخت ادامه داره. خیلی باید محتاطانه با مفاهیمی مثل کرمچاله - دنیای موازی و غیره برخورد کنیم. پایههای اینها در شناخت بیشتر بلوکهای اصلی و بنیادی طبیعته. و البته مدلهای گرانشی که بتونند با مدل استاندارد ذرات همپیمانه بشن و بتونیم به نظریهی نهایی نزدیک بشیم. ولی اگر تصور بر این باشه که روزی اگر به این نظریهی همه چیز رسیدیم چه اتفاقی میافته باید بگم هیچ و همه چیز! طبیعت همچنان رازهای نهفتهای خواهد داشت. من چیزی رو متوجه شدم بین حتی دانشجویان فیزیک، اینکه نسبیت خاص به اون صورتی که باید فهمیده میشد، نشده. مشکل منابع مطالعاتی هستند و پیگیری علاقهمندان. این رو البته کلی گفتم چون مطلبی اینجا نیمده که نقدی دربارهاش نوشته بشه یا توضیح اضافهای. ولی هنوز نمیدانیم... کرم چاله - Castor va Pollux - 04-03-2009 وبعضی ها معتقدند اگر ما یک کرمچاله دردست داشته باشیم بدون گذشت زمان می تونیم به نقاط دوردست کیهان سفر کنیم.چطوری این درسته؟ کرم چاله - Belder - 04-03-2009 فکر کنم اگه وارد کرم چاله بشیم بدون گذشت زمان وارد جهان و کیهانی دیگر شویم :roll: کرم چاله - Castor va Pollux - 04-04-2009 خب چجوری می دونم بحث یک مقدار سنگینه ولی کسی می تونه به ساده ترین حالت جواب بده کرم چاله - Belder - 04-04-2009 اگه به عکس بالا نگاه کنید می فهمید که ورق زیری جهان موازی است نه نقاط دوردست کیهان اگه وارد کرم چاله بشیم بدون گذشت زمان وارد جهان موازی می شیم :roll: کرم چاله - Castor va Pollux - 04-04-2009 متشکرم و حالا امکانش هست بتونیم یککرمچاله دردست بگیریم کرم چاله - Belder - 04-04-2009 :roll: kastor va polux نوشته: متشکرم نمی دونم سوال سختیه :roll: |