01-07-2009, 09:09 PM
نه نمیشه. تا مدتی پیش حتی دوربینهای دیجیتال حرفهای هم از پس عکاسی در شبی برنمیآمدند. ولی با چند سری دورین که 4 رقیب بزرگ حرفهای به بازار دادند الان حداقل دو دوربین حرفهای دیجیتال نیکون و کنون برای عکاسی در شب هم مناسب هستند. اما هنوز بسیاری از همان دوربینهای مکانیکی استفاده میکنند. که تنوع و ویژگی های خاص خودشون رو دارند.
سری FM البته که محسن عزیز اساره کردند شاید منظورشون مکنیکی نیکون بوده. البته اگر غیر از اینه من رو تصحیح کنند. این سری از بهترینهای حرفهای به حساب میاد که نه نجومی ها هنریها هم بهش علاقه دارند. از نظر تکنیکی دو شرکتی که گفتم برتریهایی نسبت بهم دارند. ولی قیمتها وحشتناکه! مکانیکی با قیمت خوب از همین دو شرمت میتونی الان مدلهای خوبی رو تهیه کنی که اگر خواستی من مدلها جزبه جز تا جایی که وقت داشتم اینجا معرفی میکنم. یک سری به سایت این دو سرکت هم بزن.
سری FM البته که محسن عزیز اساره کردند شاید منظورشون مکنیکی نیکون بوده. البته اگر غیر از اینه من رو تصحیح کنند. این سری از بهترینهای حرفهای به حساب میاد که نه نجومی ها هنریها هم بهش علاقه دارند. از نظر تکنیکی دو شرکتی که گفتم برتریهایی نسبت بهم دارند. ولی قیمتها وحشتناکه! مکانیکی با قیمت خوب از همین دو شرمت میتونی الان مدلهای خوبی رو تهیه کنی که اگر خواستی من مدلها جزبه جز تا جایی که وقت داشتم اینجا معرفی میکنم. یک سری به سایت این دو سرکت هم بزن.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman