موضوعها: 26
سلام بر همه یک سوال داشتم برای عکاسی با دوربین های dslr باید چه اداپتور هایی تهیه کرد و در کل عکاسی چه گونه صورت میگیرد ?
لطفا راهنمایی کنید .
تاپیک مشابه وجود داره. تو اون مطرح کنید.لطفا این تاپیکو حذف کنید.
موضوعها: 119
من میخواستم انتقال بدم اما در مورد دوربین های dslrچیزی پیدا نکردم. اگه هست لینک بدین تا جابجا کنم.
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
dslr که فرقی با slr نداره.همون t-ring و اینارو نیاز داره.
موضوعها: 23
فرق دارند با هم دیگه.دوربین های کانن سری eos که قابلیت تعویض لنز دارند dslr هستش
ولی دوربینهایی که قابلیت تعویض لنز ندارن مثل دوربین فوجی فیلم hs20 یا دوربین کانن sx50 رو slr میگن
تی رینگ هم فقط به دوربینهای dslr میخوره
05-02-2014, 05:35 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-02-2014, 05:44 PM توسط Regulus.)
SLR که دوربینای حرفه ای قدیمی هستن که فیلم عکاسی میخورن، اینه دارن و لنزشونم عوض میشه.DSLR هم نمونه دیجیتال همین دوربین ها هستن که جایگزینشون شدن.خیلی از لنزای قدیمی canon به دوربینای DSLR این شرکت قابل اتصالن. همینطور برای دوربینای Nikon.تقریبا اتصالات لنز تغییری نسبت به گذشته نکرده.
به هر حال برای عکاسی با این دوربین ها باید چه وسایلی داشته باشیم و باا اونا چه طوری کار کنیم مثل اداپتور ها و فیلتر ها و...
Regulus نوشته: SLR که دوربینای حرفه ای قدیمی هستن که فیلم عکاسی میخورن، اینه دارن و لنزشونم عوض میشه.DSLR هم نمونه دیجیتال همین دوربین ها هستن که جایگزینشون شدن.خیلی از لنزای قدیمی canon به دوربینای DSLR این شرکت قابل اتصالن. همینطور برای دوربینای Nikon.تقریبا اتصالات لنز تغییری نسبت به گذشته نکرده.
من بالا توضیح دادم دوربینهای slr دوربین های ساده تری هستن نه دوربین قدیمی تر.dslr هم دوربین های با قابلیت تعویض لنز هستن.لنزهای قدیمی مونتش فرق داره و به دوربینهای امروزی نمیخوره باید براش رینگ m42 تهیه کرد.اتصالات لنز به طور کلی عوض شده
اه. اعصابم خرد شد.چند روزه نمیتونم enter بزنم، یه خط فاصله بندازم.
لینکهایی که دادی عکسی نبود.من خودم لنز قدیمی و هم جدیدی داشتم استفاده میکردم.لنزهای قدیمی پیچی هستن.همونطور که گفتی نیاز به اداپتور دارند