10-20-2008, 06:53 PM
مسأله ی فورانهای اخترفیزیکی یا عبارت«جتهای اخترفیزیکی»چیز دیگهایه: میدانهای مغناطیسی بسیار قوی ناشی از جرم مرکزی هستند که با سرعت بسیار زیاد در حال حرکت وضعی است. این میدان ها ذرات رو با سرعتهای نزدیک نور به صورت سیکروترونی شتاب میدهند. و در نهایت پرتاب ذرات با سرعتهای بالا. وقتی آشکار سازی میشوند طولموجهای کمیدارند که اکثرا به x و گاما نزدیک هستند.
حضور یک جرم عظیم با چرخش بسیار سریع این میدان عظیم مغناطیسی رو منجر میشه. سیاهچالههای چرخان این میدان های قوی رو تولید میکنند. علاوه از ستارگان و اجرام بزرگ دیگه اخترفیزیکی. همونطوری که گفتم این به ناظرها در بررسی ذره (با تابع موج) و 4 اصل ترمودینامیک و اصول بقا ارتباط داره. اصل قضیه البته پیچیده تر از این حرف هاست و به نظریهی میدانهای کوانتمی ربط داره.
در اون صفحهای که لینک کرده بودم توضیحش تا حدودی داده شده.
حضور یک جرم عظیم با چرخش بسیار سریع این میدان عظیم مغناطیسی رو منجر میشه. سیاهچالههای چرخان این میدان های قوی رو تولید میکنند. علاوه از ستارگان و اجرام بزرگ دیگه اخترفیزیکی. همونطوری که گفتم این به ناظرها در بررسی ذره (با تابع موج) و 4 اصل ترمودینامیک و اصول بقا ارتباط داره. اصل قضیه البته پیچیده تر از این حرف هاست و به نظریهی میدانهای کوانتمی ربط داره.
در اون صفحهای که لینک کرده بودم توضیحش تا حدودی داده شده.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman