موضوعها: 23
مهدی جان عالیه
خیلی طراحی خوبی انجام دادی و همینطور خوب توضیح دادی
امیدوارم که دوستان از این طرح سود ببرند
موضوعها: 26
mohammad_reza نوشته: مهدی جان عالیه خیلی طراحی خوبی انجام دادی و همینطور خوب توضیح دادی امیدوارم که دوستان از این طرح سود ببرند
متاسفانه یکم ترسناکه و بعید میدونم کسی سمتش بره.ولی واقعا سخت نیست. شاید بعدا خودم درستش کردم.
آره ولی هر وقت سوالی پیش اومد ازتون میپرسم
ممنون
موضوعها: 4
ای کاش یه پرسپکتیو از قطعه تمام شده رسم میکردین تا درکش راحتتر بشه
فکر کنم درکش اسون باشه.فعلا فرصت این کارو ندارم. اگر بعدا یاد اوری کنید، حتما براتون میکشم.
موضوعها: 4
راستش رشته تحصیلی من طراحی و مدلسازی قطعات صنعتی نقشه تون از لحاظ طراحی خوب فقط جاییکه متوجه نشدم خوندن اندازه هابود که فرموده بودین طول گجت تا یک سانت زیر دوربین منظورتون طول گجت بعلاوه یک سانت بود یا چیز دیگه
aref.moradi نوشته: راستش رشته تحصیلی من طراحی و مدلسازی قطعات صنعتی نقشه تون از لحاظ طراحی خوب فقط جاییکه متوجه نشدم خوندن اندازه هابود که فرموده بودین طول گجت تا یک سانت زیر دوربین منظورتون طول گجت بعلاوه یک سانت بود یا چیز دیگه
خیلی هم عالی.
منظورم اینه که از پایین گجت تا دوربین هر چقدر بود، یک سانت کمتر.
اگر فرصت داشته باشید و این طرحا رو برا ما با AutoCAD یا هر نرم افزار دیگه ای رسم کنید و اینجا قرار بدید، مشکل کثیفی و دستی بودن نقشه از بین میره.
اگر بتونید یه همچین چیزیو با مواد بهتر و با دستگاه های cnc در بیارید و بهمون نشون بدید، خیلی عالی میشه. اگر کیفیت خوبی داشته باشه، میتونید همینجا بفروشیدش. منظور تو همون فروشگاهی که بعضیا نظر دادن و جنس برا فروش نداریم.
من کلا عاشق ساختنم. باید مکانیک ساخت و تولید میخوندم.
ad: