موضوعها: 23
می گن ارباب حلقه ها ولی نمی گن که ارباب سیارات.
راستی زحل فقط می تونه ارباب حلقه های خودش باشه.
به هرحال زحل هم سیاره ی قشنگ وقابل توجهیه مخصوصابا داشتن قمر تیتان ولی به پای ژوپیتر نمی رسه.هرچی باشه ژوپیتر از همه ی اونا بزرگترومقدمتره.
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 3
مشتری چه ما بخوایم چه نه بزرگترین سیاره ی منظومه ی شمسیه و حتما یه چیزی بوده که لقب خدای خدایان(ژوپیتر) به اون داده شده.
همون طور که گفتم ژوپیتر خدای خدایان در اساطیر یونانه...به ژوپیتر زوس هم می گفتند ودر گذشته اعتقاد مردم بر این بود که هزاران خورشید وجود داره و هر صبح یک خورشید جدید طلوع می کنه.آنها می گفتند که زوس آتش ها یا چراغهای نورانی فراوان دارد و هر بامداد یکی از آن آتش ها یا چراغها را به آسمان می فرستد تا این که زمین را روشن و گرم نماید و بعد از این که آتش تمام شد و خاکستر گردید یا این که روغن چراغ تمام شد غروب می کند و چراغهای خاموش به جایی می افتد که نمی توان بدان پی برد.
یونانیان قدیم مسایل ستاره شناسیی را برای خود آسان کرده بودندو همه چیز را با تصمیمات وکارهای زوس توضیح می دادند.
شجاعت همیشه فریاد زدن نیست، گاهی صدای آرامی است در انتهای روز که فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
موضوعها: 0
GOOLE MANZOOMEYE SHAMSE KE GOTRE OON 144984KELOOMETR AST VAFASELEYE OON TA KHORSHED 5 ZAHEDE NOJUME AST :!:
موضوعها: 13
به مشتری خدا خدایان می گن چون پرنوره و با توجه به فاصله کمش هنر نکرده.من زحل رو ترجیح می دم که مرموز تر هم هست. راز مشتری با اولین نگاه گالیله لو رفت ولی برای زحل همه تا اختراع تلسکوپ بزرگ تر صبر کردند(و اشتباهاتی مانند دسته دار بودنش کردند.) زحل در هر بار رصد اطلاعات بیشتر به منجمین داد.( مثل شکاف . . .) ضمنا تیتان رو داره که پر از هیدروکربنه و . . ..
ارغنون ساز فلک رهزن اهل هنر است . . .
biyusa.blogfa.com
موضوعها: 1
m_vsky نوشته: در اینکه مشتری زیبا ترین سیاره ی منظومه ی شمسیه هیچ شکی نیست.
در مورد ژوپیتر هم باید بگم در اساطیر یونان ژوپیتر خدای خدایان وزحل :oops: پسرشه.و احترام به بزرگتر هم امری واجبه. :lol:
یعنی در واقع ساترن یا زحل فرزند زئوس و خدای دریا هستند (همانطور که دوست عزیز ذکر کردند):
ژوپیتر ( مشتری) همتای زئوس یونان خدای خدایان و حافظ صلح و مظلومان جهان بود . در اساطیر یونان باستان آمده است که او علیه خدایان غول پیکر تایتانی شورید و پس از کشتن پدرش ساترن ( کرونوس) به پادشاهی جهان رسید . ژوپیتر بسیار هوس باز بود و علاوه بر همسر زیبایش جونو (هرا) ، معشوقه های فراوانی چون کالیستو،آیو و اروپا داشت که الان بساری از قمر های مشتر(ژوپیتر) به نام معشوقه های او است .
منبع دیگر(ویکیپدیا):
زئوس، (به یونانی: Ζεύς)، در اسطورههای یونان، خدای خدایان است. معادل آن در اسطورههای رومی ژوپیتر است. زئوس جوانترین فرزنده رئا و کرونوس بود. او بزرگترین فرمانروای کوه المپ و معبد تمام خدایانی که در آنجا بنا شده بودند، بود. با بودن بزرگترین حکفرما او قانون، عدالت و معنویت را تعیین می نمود، و این مسئله او را رهبر روحانی خدایان و انسانها نمود.زئوس خدای آسمان ها بود، و در اصل به عنوان خدای آسمان و هوا از طرف قبایل یونانی پرستش میشد. نام زئوس مربوط است به کلمهٔ یونانی dios به معنی "درخشان". از دیگر نشانه های او همانند آذرخش میتوان به عصای سلطنتی، عقاب و سپره او (ساخته شده از پوست بز املتیا) اشاره کرد.
در هنر، معمولا زئوس به مانند یک مرد میان سال همراه با ریش اما دارای یک فیگور جوان و دارای نیرو تصویر می شد. او بسیار شاهوار و با ابهت به نظر می رسید. نقاشان و هنرمندان سعی در بازسازی قدرت زئوس در کارهای خود دارند، معمولا با دادن حالت و ژست هایی که انگار در حال پرتاب کردن آذرخش خود است. مجسمه های زیادی از زئوس وجود دارد، اما بدون شک زئوس آرتیمیزیوم زیباترین آنهاست. در گذشته گمان میشد که آن پوزئیدون است، این مجسمه در موزهٔ ملی آرکیولاجیکال آتن قابل دیدن است.
پیروز باشید
"والسَماءَ بَنَیناها باَیدٍ وَ اِنا لَمُوسِعُونَ"
آسمان را با دست قدرت خویش بنا نهادیم و بی وقفه بر وسعت آن می افزاییم...
هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ...
http://www.m31galaxy.blogfa.com
موضوعها: 1
دوستان چرا حالا دعوا میکنین ؟
فکر نمیکنم انقدر مهم باشه چه زحل چه مشتری بهرحال هردوشون خیلی بزرگن ما به فکر زمین خودمون باشیم که داره از بین میره و خیلی کوچولست
پیروز باشید
"والسَماءَ بَنَیناها باَیدٍ وَ اِنا لَمُوسِعُونَ"
آسمان را با دست قدرت خویش بنا نهادیم و بی وقفه بر وسعت آن می افزاییم...
هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ...
http://www.m31galaxy.blogfa.com
موضوعها: 13
آفرین من با اینکه از هواداران زحلم کاملا باAloneAstronomer موافقم.
ارغنون ساز فلک رهزن اهل هنر است . . .
biyusa.blogfa.com
موضوعها: 8
زحل به خاطر حلقه هاش قشنگه و مشتری به خاطر طوفان های روش که حالت ابرو باد بهش داده قشنگ شده...اسمشون هم ژوپیتر و ساترن(زحل) .من فکر میکنم مساوین...
hock:
موضوعها: 6
foroogh نوشته: میدونی ژوپیتر زیبا ترین کلمه در علم ستاره شناسیه عزیزم. آخه اسم زیبا ترین و بزرگترین و بهترین سیاره ی منظومه ی شمسیه! تو هم اگه دوست داری میتونی به جمع ژویتری ها بپیوندی! :wink:
با سلام به دوست عزیز
منهم با شما موافقم که مشتری بزرگترین و زیباترین سیاره منظومه شمسیه ولی منظورتون رو از بهترین نفهمیدم . زمین رو دست کم نگیرید .