موضوعها: 22
سلام
می خواستم بدانم ژوپیتر به چه معناست؟
با تشکر
خوش بخت ترين افراد اشخاصي هستند كه استعداد ندارند ولي علاقه دارند و بدبخت ترين افراد اشخاصي هستند كه استعداد دارند ولي علاقه ندارند. انيشتين
معنی این کلمه سیاره مشتری است
موضوعها: 132
میدونی ژوپیتر زیبا ترین کلمه در علم ستاره شناسیه عزیزم. آخه اسم زیبا ترین و بزرگترین و بهترین سیاره ی منظومه ی شمسیه! تو هم اگه دوست داری میتونی به جمع ژویتری ها بپیوندی! :wink:
هرکجا هستم باشم ، آسمان مال من است!
موضوعها: 14
واقعا زیبا ترین جرم سماوی مشتری یا جوپیتر هستش و به نظر من حتی از زحل هم قشنگ تره.
موضوعها: 9
ژوپیتر یا مشتری یا برجیس یکی از زیباترین سیارات ما در منظومه شمسی هست که رصد اون هم با تلسکوپ لذت زیادی دارد این سیاره 1300بار بزگتر از زمین هست و کاملا از گاز تشکیل شده
و شما دوست عزیز برای اطلاعات بیشتر درباره ی این سیاره و سیارات دیگر می توانید کتاب های مبانی ستاره شناسی 1 و 2 را از فروشگاه های کتاب تهیه کنید
موفق باشید
موضوعها: 92
سیاره مشتری سیاره بزرگ و زیبایی هست اما من زحل رو بیشتر دوست دارم :lol: :lol: :lol:
موضوعها: 3
در اینکه مشتری زیبا ترین سیاره ی منظومه ی شمسیه هیچ شکی نیست.
در مورد ژوپیتر هم باید بگم در اساطیر یونان ژوپیتر خدای خدایان وزحل :oops: پسرشه.و احترام به بزرگتر هم امری واجبه. :lol:
شجاعت همیشه فریاد زدن نیست، گاهی صدای آرامی است در انتهای روز که فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
موضوعها: 9
زحل و مشتری هردوشون قشنگن ولی حلقه های زحل زیبایی زحل رو دو چندان می کنه :wink:
موضوعها: 3
به نظر من جالب ترین نکته در مورد مشتری اینه که میشه قمراشو هم دید :lol: چهارتا قمر زیبای گالیله ای :lol: :lol:
به اميد آينده اي در آسمانها
علي فوادالديني
انجمن نجوم رازي بيرجند
موضوعها: 92
سلام
بعضیها می گن مشتری و من میگم زحل . بابا الکی که نیست می گن ارباب حلقه ها .