موضوعها: 22
و درباره ی سوال3 و اقای افشارپور باید بگم بدبینی و خوشبینی و شکاکی و و و وووووووووووو...
باید بگم همه ی اونها مال قبل از درک فراماسونری هست...........
با تشکررررررررررررررررررررررررررررررررررررر جمع مطلب والسلام.
موضوعها: 119
لطفاً منابع خودتونو معرفي كنيد
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
موضوعها: 3
مسألهي ايران باستان و جهان به درستي در هالهاي از ابهام مونده. هايد ماري كُخ در پژوهشي در آثار هخامنشي ، به نكتهي مهمي اشاره ميكنه "اگر آثار موجود در كلكسيونهاي شخصي در اختيار پژوهشگران قرار ميگرفت، بسياري از حلقههاي گمشدهي تاريخ ايران باستان پيدا ميشد.
منتهي همونطور كه اشاره شد پژوهش يعني همين. شما بايد بريد سراغ كشف و مطالعه اگر دوست داريد. چه من در فيزيك يا تاريخ چه شما در تاريخ و نجوم و غيره. اين يعني هدف! كه خيليها ميپرسند اصلاً هدف چيه؟ البته براي كسي كه در اين زمينه كار ميكنه، نكاتي قابل ملاحظهبايد باشند: 1. آينده 2. نوع پژوهش 3. زبانهاي خارجي و باستاني تا حد ممكن بايد ياد گرفته بشن. من از رئيس پژوهشهاي باستاني ايران زماني كه دبيرستانم رو تموم كرده بودم و به باستانشناسي علاقه داشتم(و دارم)، پرسيدم بايد چه زبانهايي رو ياد بگيرم، جواب ساده بود: هرچه قدر بيشتر بهتر!؟
بايد خاك كتاب خورد. مثل فيزيكداني كه مدتها كاغذ سياه ميكنه، عمرش رو ميگذاره براي كسفي كه شايد بخش كوچكي از علم باشه. بخصوص با اين تخصصي و گسترده شدن علم.
در مورد شكي كه گفتيد و دروغي كه تحويل داده شده در مورد تاريخ ايران. بله درست ولي با خوندن كتابهاي متعددي متوجه ديدگاهها ميشيد. پژوهش يعني همين. كسي لقمهي آماده نميگذاره براي عموم در اين مورد خاص. به هميندليله كه كتاب غير تخصصي تاريخ و باستانشناسي خيلي كمي داريم (ترجمه) كه بسيار عالي بررسي كرده باشند تاريخ رو. چون عدهاي جريانات يا آدمهايي از قديم تا الان تفسيرها و يا برداشتهاي صنفي يا مورد علاقهي هدف خودشون رو داشتند. حتي تاريخ علم در ايران كه به نجوم برميگرده و بعد رياضيات و شيمي، و مهندسي معماري، كاملاً اطلاعات كمي داريم. البته كتاب كم نيست. به زبانانگليسي و روسي كتابهاي بسيار ارزشمندي هست كه متأسفانه ترجمه نشده و علاقمندان بايد برن دنبالش بخونن. كلاً مبحث بسيار جالبيه. به شخصه در كنار فيزيك تاريخ باستان و باستانشناسي رو بسيار جالب ميدونم.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
چه منبعی بگم؟!!!!
به من گفتین؟!!!!!
چه منبعی بگم؟!!!!
به من گفتین؟!!!!!