موضوعها: 91
اقای صفاریان پور قرار بود دیشب ویژه برنامه ی شب یلدا ی اسمان شب رو داشته باشند.عدم پخش اسمان شب اون هم بدون هیچ اطلاعی موجب اتلاف وقت شدید من وقطعا خیلی های دیگه شد و من این کار صدا و سیما رو هرگز نمی بخشم.زیر نویس کردن اینکه اسمان شب امشب پخش نمی شود اصلا کار سختی نبود اما...
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 92
یادم میاد منم یه ساعت منتظر شدم یه سریال رو از شبکه ی 4 ببینم و بعد از کلی الاف شدن دیدم تکرار هفته قبل رو پخش کرد
گفتم یه بار شده دیگه اشکال نداره
هفته بعدش باز تکرارهمون قسمت رو گذاشت !!!
راستی تا حالا به این فکر کردید که به مردم میگن مثلا ساعت 10 شب فلان فیلم پر طرفدار پخش میشه ولی از ساعت 10 تا 10:10 پیام بازرگانی پخش میشه که به نظر من این کلی اتلاف وقت و اتلاف انرژی به حساب میاد
موضوعها: 20
سلام
خیلی نامردیه از چند روز پیش هی می گفتیم جشن یلدای نجومی و این حرف ها آخر برنامه پخش نشد.هر هفته منتظر دوشنبه ها هستیم آخر هم اینجوری میشه.
موضوعها: 51
آره بابا خسته شدیم با این تلویزیون :x
موضوعها: 2
ولی من فکر میکنم دوشنبه شب مستند 4سوی علمو که درباره ی نجوم بود آسمان شب پخش کرده بود .چون آرم شبکه 4 مثل وقتایی بود که خود برنامه ی آسمان شب پخش میشد .یعنی وسطش اون آرم سال جهانی نجوم بود .
I Watch How The Moon Sits In The Sky On The Dark Night Shining Wich The Light From The Sun
The Sun Doesn't Give Light To The Moon
Assuming The Moon's Going To
Owe It One
موضوعها: 91
اون ارم سال جهانی نجوم رو شبکه4 هر وقت برنامه علمی می زاره نشون می ده.فیلمش هم space بود که فکر می کنم همه ستاره شناسان دیده باشن.دوبلش هم اصلا جالب نبود
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 2
چه جالب من فکر میکردم آرمه ابتکار آسمان شبه !
I Watch How The Moon Sits In The Sky On The Dark Night Shining Wich The Light From The Sun
The Sun Doesn't Give Light To The Moon
Assuming The Moon's Going To
Owe It One
اون مستنده رو بابا بزرگم حفظ بئد از بس گذاشته بود!
موضوعها: 92
شبکه خوزستان هم این مستند ( space ) رو در برنامه مستند5 که فکر کنم از شبکه تهران می دزده پخش میکنه هفته ای 10 بار + خیلی برنامه های دزدی دیگه آخرش هم میگه تهیه شده در شبکه خوزستان :lol: :lol:
abadanastro نوشته: شبکه خوزستان هم این مستند ( space ) رو در برنامه مستند5 که فکر کنم از شبکه تهران می دزده پخش میکنه هفته ای 10 بار + خیلی برنامه های دزدی دیگه آخرش هم میگه تهیه شده در شبکه خوزستان :lol: :lol:
عین برنامه استانی ما دقیقا! :lol: