موضوعها: 20
سلام دوستان.می خواستم بگم هر کس سخت ترین جرمی که با ابزارش رصد کرده رو بگه.به همراه مشخصات ابزار و شرایط آسمان.
من خودم هم اولیش رو میگم:5907 با 80*20 در حد قدر 6.5
موضوعها: 14
واسه من سخت ترین جرم کهکشان بارنارد بود.
شاید در بین جرم هایی که رصد کردم جرمی سختی نباشه اما واقعا واسه پیدا کردن و رصد کردنش زحمت کشیدم و کلی کلافه شدم !
اما به زیباییش می ارزید...
در آسمان با حدقدر 6.7
یکبار با تلسکوپ 17.5 اینچ و بار دیگه با 10 اینچ دابسونی
موضوعها: 92
یه بار هوا اینجا این قدر گرد و خاک بود که من با چشم نتونستم رصدش کنم و سخت ترین بود
یه بار هم به زور کهکشان آندرومدا رو دیدم که البته هم توی شهر بودیم و هم هوا مرطوب بود
موضوعها: 91
ماهواره ای رو با سلول های خورشیدی ان با یک دابسونی ده اینچ در تهران
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 51
m41 در اولین رصد در عمرم.
موضوعها: 119
11-04-2009, 09:51 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-31-2011, 03:51 PM توسط M_Saturn.)
من چون مدت کمی وسیله داشتم کم هم رصد کردم. اما سخت ترین جرمی که زدم.m13بود. 2شب برای پیدا کردنش وقت گذاشتم. ابزار من دوربین دوچشمی 70*15بود. اون موقع تازه دوربینم رو خریده بودم.
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
موضوعها: 6
سخت ترین جرمی که من رصد کردم جرمی هست که شاید خیلی از شما ها اون رو رصد نکرده باشید
جرمی که اولین بار در آسمانی با حد قدر 7 به سختی پیداش کردم و دیدمش
جرمی که تو ماراتن مسیه و رقابت صوفی برای تمامی رصدگران از اهمیت بالایی برخورداره و برای پیدا کردنش از روش های خاصی استفاده می کنند و تنها تعداد اندکی موفق به رصد اون میشن .
جرمی که در یکی از ماراتن ها برای این آن 2 امتیاز در نظر گرفته شد که بی سابقه است
این جرم چیزی نبود جز ام - 45 :lol: :lol:
موضوعها: 91
iya2009 نوشته: سخت ترین جرمی که من رصد کردم جرمی هست که شاید خیلی از شما ها اون رو رصد نکرده باشید
جرمی که اولین بار در آسمانی با حد قدر 7 به سختی پیداش کردم و دیدمش
جرمی که تو ماراتن مسیه و رقابت صوفی برای تمامی رصدگران از اهمیت بالایی برخورداره و برای پیدا کردنش از روش های خاصی استفاده می کنند و تنها تعداد اندکی موفق به رصد اون میشن .
جرمی که در یکی از ماراتن ها برای این آن 2 امتیاز در نظر گرفته شد که بی سابقه است
این جرم چیزی نبود جز ام - 45 :lol: :lol:
فکر کردم الان می خواید بگید یه کوازار گرفتید.البته با این که شوخی کردید دلم رفت سمت ام 45 که الان خیلی وقته ندیدمش و دلم براش تنگ شده.
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 2
من سخت ترین جرمی که رصد کردم m36 بود .و خوشه های دو گانه ی برساووش .چون چند شب متوالی طول کشید تا پیداش کردم و مطمئن شدم که خودشه !شب آخر که دیگه از m36 بودنش اطمینان پیدا کردم ,فهمیدم که من هر شب میدیدمش ولی نمیدونستم که m سی و شیشه !
I Watch How The Moon Sits In The Sky On The Dark Night Shining Wich The Light From The Sun
The Sun Doesn't Give Light To The Moon
Assuming The Moon's Going To
Owe It One