موضوعها: 51
roobahak نوشته: بلدر جان من عکاسی رو دوست دارم اما با این پولی که من می تونم جور کنم اگه بخوام غیر از دابسونی بگیرم یه تلسکوپ کوچیک میشه گرفت که به کار من نمیاد چون من از "10 هم جنم!! زیادی ندیدم چه برسه به تلسکوپ های زیر "8.
در ضمن برای من که تو رصد تازه کارم دابسونی بهتره.
روباهک جان باخات موافقم ولی دابسونی وقتی خوبه که بتونی بعدا بزرگترشو با پایه موتور دار بگیری چون منم دابسونی دارم یه ذره پشیمونم که چرا صبر نکردم و پولمو جمع نکردم تا با همین اپتیک پایه موتور دار بخرم
موضوعها: 92
منظورتون از دابسونی موتور دار همین اریون هاست ؟
اگه آره که من فکر نمی کنم زیاد دوام بیارن !
موضوعها: 20
بلدر عزیز اگه شما دابسونی دارید و پولتون به یه پایه خوب مثل heq-5 هم میرسه میتونید با تهیه کمربند لوله و اتصالات اپتیکت رو رویه سه پایه موتور دار سوار کنی
موضوعها: 13
Belder نوشته: روباهک جان باخات موافقم ولی دابسونی وقتی خوبه که بتونی بعدا بزرگترشو با پایه موتور دار بگیری چون منم دابسونی دارم یه ذره پشیمونم که چرا صبر نکردم و پولمو جمع نکردم تا با همین اپتیک پایه موتور دار بخرم
اول به من بگین چرا همیشه میگن که با یه دابسونی "8 شروع کن. مثلا چرا نمیشه با "12 شروع کرد؟
رویاها نزدیک اند اما در پس غبار ناامیدی...
موضوعها: 5
به همان دلیلی که برای شروع رانندگی پراید مدل پایین رو پیشنهاد میکنند تا بنز مدل بالا
پس شروع کردن با یه تلسکوپ نسبتا کوچیک مثلا "8 فقط به این دلیله که اگه به خاطر ناشی بودن تلسکوپ صدمه دید کمتر ضرر کرده باشیم؟!
موضوعها: 5
قطعا یکی از دلایل همینه
از دلایل دیگه اینه که اگر جو گیر شده باشی خیلی هزینه نکرده باشی
دیگه اینکه با تلسوکب کوچک و ارزان مجبور خواهید بود زیاد به دنبال اجرام آسمانی بگردید و در این کار خبره میشید.
دلایلی دیگری هم از همین قبل هست اما اینها فقط توصیه است و شما میتونید از همون اول یک تلسکوپ 16 اینچی بگیرید.
موضوعها: 92
اگه همون اول یه 16اینچ سه میلیونی بخری که دیگه نمی تونی مثل من 5 سال تو کف باشی !
البته من شنیدم تلسکوپ بزرگ باجمع آوری نور بیشتر باعث دیده شدن ستاره های بیشتر میشه که میتونه در پیدا کردن هدف مشکل ایجاد کنه.
موضوعها: 51
حالا کی گفته 8 اینچ کوچیکه مگه می خواین رصد خونه بزنین؟