دوستان تبریک.عکساتون واقعا جالبن.فقط من یک درخواست دارم.ممکنه بگید این شب ها و کلا در طول این سه ماه چه اجرامی در آسمان شب قابل مشاهده هستن؟
من مبتدی ام و تلسکوپ 60 میلی متری آکروماتیک دارم.می خواستم راهنماییم کنید که چه چیز هایی رو می تونم در آسمان شب ببینم و دقیقا چه زمانی برای رصدشون اقدام کنم؟
ضمنا از چه عدسی هایی استفاده کنم؟
اینم مشخصات تلسکوپم و عدسی هایی که داره: تلسکوپ 60 میلی متری آکروماتیک
Mona نوشته: دوستان تبریک.عکساتون واقعا جالبن.فقط من یک درخواست دارم.ممکنه بگید این شب ها و کلا در طول این سه ماه چه اجرامی در آسمان شب قابل مشاهده هستن؟
من مبتدی ام و تلسکوپ 60 میلی متری آکروماتیک دارم.می خواستم راهنماییم کنید که چه چیز هایی رو می تونم در آسمان شب ببینم و دقیقا چه زمانی برای رصدشون اقدام کنم؟
ضمنا از چه عدسی هایی استفاده کنم؟
اینم مشخصات تلسکوپم و عدسی هایی که داره: تلسکوپ 60 میلی متری آکروماتیک
09-23-2015, 09:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-25-2015, 09:50 AM توسط mohammad_reza.)
مبارکه رضاجان.ایشاالله که عکسی خوبی بگیری.
از الان باید روی عکسه گرفتن کار کنی برو عکسهای خوبی که تو سایت اسکای پیکس هست رو ببین عکس های خودتو بهشون نزدیک کن...روی کار خودت وسواس داشته باش تا بتونی بهترین کار رو ارائه بدی
mohammad_reza نوشته: مبارکه رضاجان.ایشاالله که عکسی خوبی بگیری.
از الان باید روی عکسه گرفتن کار کنی برو عکسهای خوبی که تو سایت اسکای پیکس هست رو ببین عکس های خودتو بهشون نزدیک کن...روی کار خودت وسواس داشته باش تا بتونی بهترین کار رو ارائه بدی