موضوعها: 57
فعالیت ها جدیدا خیلی کم شده به همین دلیل. سهند رفته مریخ اونجا اینترنت هنوز نیست:d
نجومبرترینعلم دنیاست ...
موضوعها: 26
NARUTO نوشته: اتفاقا خیلی خوب هم میشه زندگی کرد دانشمندان به این نتیجه رسیدند که همه امکانات در اروپا وجود داره فقط مشکل مشکل یخبندان و استخراج آب از زیر یخها رو باید حل کرد.
سرما اونجا كشندس و جو درست و حسابى هم نداره. اگه مشكل يخبندان حل بشه، ديگه جايى براى زندگى نميمونه. دانشمندا به اين نتيجه رسيدن كه شرايط براى وجود حيات امادست، نه براى زندگى انسان.
موضوعها: 9
Regulus نوشته: سرما اونجا كشندس و جو درست و حسابى هم نداره. اگه مشكل يخبندان حل بشه، ديگه جايى براى زندگى نميمونه. دانشمندا به اين نتيجه رسيدن كه شرايط براى وجود حيات امادست، نه براى زندگى انسان.
پس بحث مریخ رو تا همینجا تموم کنیم و متمرکز بشیم روی تاپیکهای دیگه
موضوعها: 11
اگه میخوای بحث جدید شروع کنید تو تاپیک مخصوص خودش شرو کنید.
لطفا پشتیبانان تالار اگه صلاح دونستند که ایت تاپیک تمومه. بخشای آخر این تاپیک که مربوط به جر و بحث بچ ها سر تمومی تاپیک هستو حذف کنه و تاپیکو قفل کنه.
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
موضوعها: 23
من یک تاپیک جدید باز کردم به اسم هویت ماده تاریک
خیلی خوشحال میشم اونجا اطلاعات درست به اشتراک گذاشته بشه این تاپیک بسته نشه بهتره چون شاید یک نفر یک ایده خوب به ذهنش برسه
mohammad_reza نوشته: من یک تاپیک جدید باز کردم به اسم هویت ماده تاریک
خیلی خوشحال میشم اونجا اطلاعات درست به اشتراک گذاشته بشه این تاپیک بسته نشه بهتره چون شاید یک نفر یک ایده خوب به ذهنش برسه
خیلی ممنون از اینکه تاپیک رو باز نگه داشتید و حیف از ایجاد تاپیک هویت ماده تاریک
به شما قول میدم تعداد خیلی خیلی کمی در بحث این تاپیک شرکت میکنند و آخرش هم هیچ:mad::mad: زیرا من در این تاپیک یک جواب خاستم حالا ببینید اگر کسی حاضر به پاسخگویی شد:roll:
موضوعها: 57
NARUTO نوشته: خیلی ممنون از اینکه تاپیک رو باز نگه داشتید و حیف از ایجاد تاپیک هویت ماده تاریک به شما قول میدم تعداد خیلی خیلی کمی در بحث این تاپیک شرکت میکنند و آخرش هم هیچ:mad::mad: زیرا من در این تاپیک یک جواب خاستم حالا ببینید اگر کسی حاضر به پاسخگویی شد:roll:
یک بار دیگه سوالتو بگو . من یادم رفته شاید بتونم جواب بدم
نجومبرترینعلم دنیاست ...
amir adib نوشته: یک بار دیگه سوالتو بگو . من یادم رفته شاید بتونم جواب بدم
سلام.
منظورم از سوال در تاپیک هویت ماده تاریک بود که دوستان جواب سوالم رو دادن
اما در رابطه با این تاپیک دارم روی یک نقشه و همچنین پستهایی جدید کار میکنم به زودی شهر رو ظرف یک ماه میسازیم
موضوعها: 6
چا اين تاپيك اينجوي شده من چند روزي نبودم واقعا و به نابودي يه
قبلن دو رو نبودي 5 صفحه عقب ميموندي:o
موضوعها: 17
قبلا دو ساعت نبودی5 صفحه عقب میموندی
«اهورامزدا گفت ای زرتشت اسپنتمان تو نباید که عهد و پیمان بشکنی
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و
نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی
چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک»
مهریشت فقره 2