فرزين فقيهي هستم متولد اصفهان 18 ارديبهشت 66 به دنيا اومدم.
-- -.-- -.. . .- .-. ...- . -. ..- ... -.-- --- ..- .- .-. . -- -.-- .-.. --- ...- . ..- -. - .. .-.. ... ..- -. --. --- . ... -.. .- wechatکسی نبود؟!!.-. -.-
معرفی کاربران
|
فرزين فقيهي هستم متولد اصفهان 18 ارديبهشت 66 به دنيا اومدم.
-- -.-- -.. . .- .-. ...- . -. ..- ... -.-- --- ..- .- .-. . -- -.-- .-.. --- ...- . ..- -. - .. .-.. ... ..- -. --. --- . ... -.. .- wechatکسی نبود؟!!.-. -.-
02-05-2012, 12:59 AM
باعث ناراحتی دوستان قدیمی رفتند
محمدرضا قربانزاده متولد71/1/27 از بابل
02-08-2012, 02:25 AM
Regulus نوشته: amir adib وقتی می خوای یه چیزیو انقدر بزرگ بنویسی بهتره اول یه نگاهی بهش بندازی.منو ببخشید اگه به تالار سر نمیزنم و یا خیلی کم سر میزنم !* بچه ها دقت کنید ستاره شناسی علم خیلی خیلی بزرگیه و از نظر من وسیع ترین علمه* میدونید چرا ؟* چون هر علمی در ستاره شناسی مطرح میشه . و ستاره شناسی علم دنیاست یعنی شما اگه بخواین ماهیت خورشید رو بررسی کنید شیمی - فیزیک هسته ای و ... رو سرکار دارید بخواین زمین رو بررسی کنید زمین شناسی* کل قوانین ستاره شناسی بر اساس فیزیک هست چه فیزیک نیوتونی چه نظریات انیشتین و چه فیزیک کوانتوم ریاضی هم که از ب بسم الله ستاره شناسی هست تا آخرش حتی زیبایی آسمون خودش یه هنر خاصه پس بدونید ستاره شناسی یک علم جامع است* خود من هم چند روز پیش تا الان به مخم زده یه مقاله در رابطه با ستاره شناسی و هیدرولوژی ( از علوم *آب ) بنویسم* پس شما هم روی هر موضوعی که در موردش فرضیه ای دارید کار کنید و مطمئن باشید یه روز به نتیجه میرسید دنیا دو روزه . پس ازش لذت ببرین
02-11-2012, 07:32 PM
محمد رضا حسن پور هستم.15 ساله از کاشمر.فعلا که دوم دبیرستانم و المپیادی.
به نجوم دوران قدیم مخصوصا اسلامی علاقه دارم.داستان نویسیم هم بد نیست.عاشق ریاضی هستم و می میرم واسه فیزیک و نجوم هم که جای خود دارد. و دیگر هیچ....
02-27-2012, 05:09 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-27-2012, 05:11 PM توسط امین مهراجی.)
[COLOR="#00FF00"]با سلام به دوستان عزیز
من امین مهراجی هستم، حدودا یکی دو ماه هست که نجوم رو شروع کردم و تو نجوم هم بیشتر به رصد علاقه دارم، داشتم توی نت دنبال مطلبی می گشتم که از اینجا سر درآوردم. وقتی هم که مطالبتون رو خوندم واقعا به شدت شیفته شدم و تصمیم گرفتم عوض بشم. امیدوارم چیزای خوبی از اساتید یاد بگیرم[/COLOR]
سهند كريم خاني
متولد1377/01/29 ساكن خوي در آذربايجان غربي شهر علي فهيم نيا (همون كسي كه تو المپياد نجوم رتبه 2 جهاني آورد) من سومين فرد كوچك هستم
سلام
من هلیا هستم ساکن شهر یزد که علاقه شدیدی به نجوم و سیاست دارم رتبه المپیادی چندتایی دارم ولی در نجوم نه هنوز من امسال به اول دبیرستان میرم 27 دی به دنیا اومدم و دارای شخصیتی شوخ طبع هستم و زود با همه به قول معروف جوش میخورم عاشق مسافرت رفتم و میتونم بگم تقریبا در همه زمینه ها یه سر رشته ایی دارم و عاشق شعر گفتن هستم
«اهورامزدا گفت ای زرتشت اسپنتمان تو نباید که عهد و پیمان بشکنی
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک» مهریشت فقره 2
01-24-2013, 10:15 PM
سلام.
دوستان جدیدمون هم خودشونو معرفی کنن.
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
01-24-2013, 11:30 PM
سلام علیکم من هم محمد علی هستم اصالتا کویتی هستم و الان حدود 22 سال هم سن دارم ،علاقه عجیب و شدیدی به نجوم و ماوراء دارم از بچگی هم استعداد نجومی دارم ، دانشجو حقوق قضایی هم هستم دانشگاه داخل اصفهان .در خدمت تک تک عزیزان.
01-25-2013, 08:23 AM
سلام محمد مهدی حسنی هستم
من 18 سال دارم و آدم جو گیری هستم از دوم دبیرستان عاشق الکترونیک بودم و هستم به فیزیک نوین علاقه زیادی دارم (بخصوص آقای هاوکینگ)و عاشق کنفرانس دادن راجع به نسبیتم (تو انجمن فیزیک شهرمون این کار رو کردم) تلسکوپ ندارم و در حال تفکر برای خریدم ما تو شهرمون یه رصد خونه بزرگ داریم که متاسفانه من تا حالا از تلسکوپ های اونجا استفاده نکردم(بسوز پدر تنبلی:grin خلاصه شیطان ما رو هم گول زد و وارد نجوم شدیم اما هنوز هم عاشق الکترونیک ام ربات ساختم و تابلو روان ساختم و یه اختراع هم دارم و یه بار هم تو مسابقات بین المللی شرکت کردم ( رتبه ام رو نمی گم)و ... این حرف abadanastro رو هم قبول ندارم نقل قول:بچه ها دقت کنید ستاره شناسی علم خیلی خیلی بزرگیه و از نظر من وسیع ترین علمهاگر اینطور حساب کنیم علم فقه و ریاضیات جامعیت بیشتری دارند |
|