ارسالها: 764
موضوعها: 11
تاریخ عضویت: Jun 2010
شما با یه چشمی 6 میلیمتری و یه بارلوی 2x به بزرگترین بزرگنمایی تلسکوپتون میرسین، راستی دیدن آسمون با بزرگنمایی بالا خیلی هم نمیتونه جذاب باشه ، این بزرگنمایی برای سیارات و اجرام منظومه ی شمسی و سحابی های کوچیک و... بهتره اما برای اجرام دیگه ، بزرگنمایی 200 ، 300 برابر هم کافیه.
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
ارسالها: 883
موضوعها: 23
تاریخ عضویت: Oct 2011
با تشکر از دوست عزیز برای دیدن سحابی جبار با بزرگنمایی مناسب که بشه زیبا دید چه چشمی مناسبه و همچنین برای خوشهای ستاره کروی؟
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
برای جفتشون بهتره از میدان دید باز استفاده کنی. مثلا همون چشمی 30mm یا بالاتر.(البته تا جایی که اپتیکت اجازه میده)
راستی تلسکوپتون دابسونیه دیگه؟ با دابسونی "8(فاصله کانونی 1200) با چشمی 10mm خالی( و در صورت وجود یه بارلو 2x با بارلو) به خوبی میشه عوارض مشتری رو دید. ممکنه تلسکوپتون همخط نباشه که جزئیاتو نشون نمیده.
ارسالها: 883
موضوعها: 23
تاریخ عضویت: Oct 2011
برای من تلسکوپ دابسونی "8 gso هست مشکل هم خطی نداره با چشمی 10mm سخته کارکرداز داخل جوینده جرمی نمی تونم داخل چشمی 10 بندازم بعدشم سحابی جبارو مثل یک هاله ابی کمرنگ هست
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
خب جبار همینجوریه دیگه. تا وقتی اسمون خوب نداشته باشین همینقدری می بینیدش و فقط با فیلتر سحابی و OIII (برای تلسکوپ شما بهتره) و فیلترای دیگه مثل Ha و HB و SII و... (که بیشتر بدرد عکاسی می خورن) نمی تونید جزئیات بیشتری از سحابیا ببینید. البته هر سحابی تو یه طول موج بیشتر تابش می کنن که با استفاده از فیلتر مخصوصشون تصویر بهتری ازشون دیده میشه. ولی در کل همه این فیلترا عین هم عمل می کنن و تفاوت چندانی بینشون وجود نداره.
در ضمن شما باید اول تو روز جوینده و اپتیکتونو همراستا کنین و شب هم با یه ستاره پرنور اینکارو بصورت دقیقتر انجام بدید. بدون جوینده تقریبا نمیشه با تلسکوپ رصد کرد.
ارسالها: 883
موضوعها: 23
تاریخ عضویت: Oct 2011
کار با جوینده رو حل کردم به نظر شما با اپو کروماتیک هم داخل شهر همینجوری دیده میشه؟
ارسالها: 2,698
موضوعها: 26
تاریخ عضویت: Aug 2010
اپو کروماتیک ابیراهی رنگی رو از بین میبره و باعث دقیقتر کانونی شدن تصاویر میشه که کیفیتو بهتر می کنه ولی تصویری که نشون میده به اندازه یه اکروماتیک روشنه و دیدن تصویر بهتر از یه جرم به اندازه نور ورودی از اون جرم به تلسکوپ داره. یعنی یه 120mm اکروماتیک جبارو بهتر از یه 100mm اپوکروماتیک نشون میده. یا میشه با فیلترایی که گفتم با ایجاد تضاد بیشتر بین نور سحابی و نور های مضاحم تصویر بهتری از سحابی داشت.