موضوعها: 95
[COLOR="#0000FF"] تلسکوپ هشت اینچ بازتابی و دوربین دو چشمی 70×15
اگه بقیه اعضا محترم هم وسایل رصدشون رو اعلام کنن خیلی خوب میشه .[/COLOR]
موضوعها: 3
یه تلسکوپ 5 اینچ بازتابی دارم.سخت ترین چیزی هم که تا حالا باهاش رصد کردم ngc 7640 با قدر 11 .
موضوعها: 27
10 دابسونی لوله جمع شونده.
خیلی چیزا باش رصد کردم. اجرامی با قدر 12
موضوعها: 11
8 اینچ نیوتونی با پایه گوتو وزنش 45 کیلو ( خییییییییییلی زیاده ) اما چون اولین تلسکوپ زندگی ام هست دوستش دارم و جرم های زیادی و قشنگی رو باهاش رصد کردم
كاش میمردم و دوباره زنده میشدم و میدیدم كه هیچ كس دور خانه اش دیوار نكشیده است. (فروغ فرخزاد)
http://www.beyondsky.ir
موضوعها: 0
تلسکوپ من 76mm orion بازتابی هستش که حدود 3 سال هستش که دارم کیفیت عالی داره باهاش سیارات منظومه شمسی و خوشه های سیاره ای و ستاره های دوتایی رو رصد کردم مشتری از چشمی 5 میلی متری اندازه یه عدس هستش و قمر هاش معلومه مریخ فقز مثل یه ستاره قرمز ممعلومه خوشه های ستاره ای هم مثل پروین کاملا نمایان هستن باهاش با گوشیم عکس های خیلی قشنگی گرفتم.
خلاصه با هم خیلی رفیقیم شب های زیا دی زیر اسمان شب بودیم.
موضوعها: 11
منظورتون از اینکه چه طوری دیده میشن چیه ؟
من یه 8 اینچ نیوتونی دارم مثلا آندرومدا رو حاله ای بزرگ از ابر پرنور میبینم یا M7رو یک توده ای زا ستاره های ریز :eek:
كاش میمردم و دوباره زنده میشدم و میدیدم كه هیچ كس دور خانه اش دیوار نكشیده است. (فروغ فرخزاد)
http://www.beyondsky.ir
موضوعها: 7
من خودم یه هشت دابسونی اوریو داشتم اما متاسفانه دزدیدنش الان با یه دوربین تک چشمی8در40کار میکنم که اخر کیفیته
موضوعها: 26
چجوری دزدین؟ 8 دابسونی رو سه نفری نمیشه برد. مگه تلسکوپو کجا گذاشته بودین.
موضوعها: 95
over sky نوشته: منظورتون از اینکه چه طوری دیده میشن چیه ؟
من یه 8 اینچ نیوتونی دارم مثلا آندرومدا رو حاله ای بزرگ از ابر پرنور میبینم یا M7رو یک توده ای زا ستاره های ریز :eek:
سلام
منظور اینه که مثلا سیارات و دیگر اجرام که در بقیه تلسکوپها معیار مشخصی برای دیدن دارن با تلسکوپ و یا ابزار رصدی شما چگونه دیده میشه . وضوح ، بزرگنمائی و .......با تشکر
موضوعها: 7
تو ماشین بود شیشه رو شکوندن بردنش