موضوعها: 119
iya نوشته: be nazare shoma alan bahs ro elmi kardid
خب میدونید برای من خیلی جالبه که مشتری با اینکه از زحل بزرگتره و جرم بیستری هم داره اما اجرام به صورت حلقه اطرافش قرار ندارند :roll: همونطوری که توی پیام خصوصی هم خدمتتون گفتم. این برای من جالبه. گرچه شما فرمودین جاذبه ربطی به حلقه ها نداره!!!
در ضمن پاک کردن پستهای شما و خودم به خاطر این بود که میخواستم این موضوع رو از طریق پیام کوتاه دنبال کنیم.البته بدون عواقب بعدی که فرمودین :lol:
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
موضوعها: 91
سطح مشتري مثل يك نقاشي بسيار زيباست و براي همين قشنگتره!
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 3
مشكلي نيست آروم آروم بحث روعلمي ميكنيم. بايد همينطور باشه. خب سطح و حلقههاي زحل و از ديد برخي دوستان هم مشتري به دليل سطح و يا چشم مشتري زيبا جلوه ميكنند.
1. چه مسألهاي باعث ميشه اين حلقهها به اين صورت باشند؟
2. سطح مشتري و زحل به چه دليل به اين صورت هستند؟ كه اينقدر ميتونن جالب باشند؟
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
موضوعها: 53
و خداوند اسمان را آفرید..........
موضوعها: 10
هر دو قشنگ و شگفت انگیز اند.
چه از لحاظ زیبایی و چه از لحاظ علمی.
زحل با حلقه های شگفت انگیزش و مشتری با اقمار جلبش که هرکدوم به نوعی اهمیت دارند.
موضوعها: 3
سلام نشد! جواب دقيق!
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
موضوعها: 57
09-13-2011, 05:28 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2013, 04:42 PM توسط amir adib.)
مشتری زیبا تره
موضوعها: 11
زحل به خاطر حلقه هاش زیبایی داره اما نمیشه لایه بیرونی جوش رو دید ، فقط یه کره ی ساده با یه حلقه دورش و قمر تایتان ، اما مشتری چون میتونیم جزییات بیشترش رو ببینیم هم جذابتره و هم دیرتر آدم از دیدنش خسته میشه.
اما من هر دواتشون رو دوست دارم.
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی