موضوعها: 3
با تحقیقاتی که این چند روزه تو اینترنت کردم و مطالعه قسمتهای مختلف سایت خوب شما به این نتیجه رسیدم که بهترین گزینه برای دختر 5 ساله و علاقه مند به نجوم من دوربین دوچشمیه
حالا لطف کنید راهنماییم کنید که چه نوع دوربین دوچشمی بهتر و مناسبتره؟
آیا دوربین دوچشمی ای وجود داره که بشه ماه رو هم باهاش رصد کرد؟
و اینکه ما خرمشهر زندگی میکنیم..........کسی میتونه راهنماییم کنه که تو شهرهای اطراف ما مثلا آبادان و اهواز جایی هست که بشه دوربین دوچشمی و ابزار جانبش و کتب مفید در این زمینه رو تهیه کرد یا نه؟
ممنون که وقت میزارید و راهنماییم میکنید
موضوعها: 11
rezvan نوشته: با تحقیقاتی که این چند روزه تو اینترنت کردم و مطالعه قسمتهای مختلف سایت خوب شما به این نتیجه رسیدم که بهترین گزینه برای دختر 5 ساله و علاقه مند به نجوم من دوربین دوچشمیه
حالا لطف کنید راهنماییم کنید که چه نوع دوربین دوچشمی بهتر و مناسبتره؟
آیا دوربین دوچشمی ای وجود داره که بشه ماه رو هم باهاش رصد کرد؟
و اینکه ما خرمشهر زندگی میکنیم..........کسی میتونه راهنماییم کنه که تو شهرهای اطراف ما مثلا آبادان و اهواز جایی هست که بشه دوربین دوچشمی و ابزار جانبش و کتب مفید در این زمینه رو تهیه کرد یا نه؟
ممنون که وقت میزارید و راهنماییم میکنید
بگین کدوم دوربین دو چشمی هست که ماه رو نشون نمیده.
همه ی دوربین های دو چشمی ماه رو نشون میدن
اما یه چیز؟ هوای شهرتون چطوره؟ دوربین دوچشمی برای هوای تمیز بدرد میخوره.
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
موضوعها: 119
08-28-2011, 06:25 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-28-2011, 06:35 PM توسط M_Saturn.)
سلام.
بله با دوربین دوچشمی میشه ماه رو رصد کرد. بله آقای جعفری زاده (مدیریت این تالار) فروشگاه دارن.
www.iranoptic.ir . ایشون اهوازی هستند. میتونید از سایتشون دیدن کنید و با ایشون تماس بگیرید.09354844077 . نام کاربریشون observerخودشونم مشاوره میدن. کتاب هم کتابهای کودک خوبی من توی کتاب فروشی رشد دیدم.
آدرس: اهواز-خیابان سلمان فارسی(نادری) خیابان حافظ.(شعبه دوم رشد).
گرچه من هم با تلسکوپ موافقم. به قول Regulusدوربین مناسب نیست. البته میشه از سه پایه استفاده کرد.
هرطور که خودتونم مایلین
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
موضوعها: 26
نه دوربین دو چشمی نخرین. دو چشمی برای یه بچه 5 ساله خیلی سنگینه و اگه براش مشکلی بوجود نیاره خستگی نگهداشتن دوربین اونو از رصد دل زده می کنه. من تلسکوپ کوچیکو توصیه می کنم.
موضوعها: 7
Fبه نظر منیه تلسکوپ کوچیک بهتره تا یه دوربین دوچشمی
لطفا به این سوالها پاسخ بدید
بودجه*تون چقدره؟
سطح اطلاعات؟
وضعیت اسمان