موضوعها: 17
سلام
من می خوام یه تلسکوپ بخرم. ولی یه نفر بهم گفت که دوربین دو چشمی بهتر از تلسکوپه. حالا شما میگید که من دوربین دو چشمی بخرم یا تلسکوپ؟
ممنون
برای بزرگ شدن اول باید کوچک بودن را تجربه کرد!
موضوعها: 92
درود
آقا بهزاد شما چقدر می خوای پول بدی
هر چقدر پول بدی همونقدر هم آش می خوری ...
من دابسونی پیشنهاد می کنم :mrgreen:
موضوعها: 13
من از یه نفر آگاه شنیدم که اگه با دوربین دوچشمی خوب آغاز کنید چون آسان جابجا میشه دست آورد بهتری خواهید داشت . بعدا میتونید سراغ تلسکوپ هم برید.
ارغنون ساز فلک رهزن اهل هنر است . . .
biyusa.blogfa.com
موضوعها: 13
درسته
مثل اینکه تنها حسنی که برای دوچشمی میمونه حمل راحتشه :wink:
ارغنون ساز فلک رهزن اهل هنر است . . .
biyusa.blogfa.com
موضوعها: 3
یک دوچشمی خوب همیشه در کنار یک منجم هست. لفظ باید نمیشه به کار برد چون ممکنه من نوعی نخواهم از دوچشمی یا تلسکوپ استفاده کنم. رصد با همه نوع ابزاری لطف خودش رو داره. در نجوم آماتوری هم مثل حرفهای به دنبال لذتی هستیم که ازر زیبایی عالم در اون داریم زندگی میکنیم. گاهی حتی باید هیچ ابزاری رو استفاده نکرد. گاهی آدم دوست داره بدون ابزار رصد کنه. دوچشمی هم از این قاعده مستثنی نیست. ابزاریه که میدان دید بازی داره و بسیاری از مواقع آدم دوست داره همون نماهای نزدیکی رو که با تلسکوپ می بینه با بزرگنمایی کمتر، از زیبایی اونها لذت ببره. کارهای جدی رصدی یقیناً با تلسکوپ انجام میشن. ولی تعداد پروژههای رصدی با دوچشمی هم کم نیست. این به بودجه و برنامهی خودت هم ارتباط داره. که با نظرهای متفاوت و راهنمایی های متعدد، تصمیم بگیری که کجا چقدر میخوای هزینه کنی. دوربینهای دوچشمی متعدد در اندازههای متعدد برای اهداف مختلف کمی با هم فرق دارند.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
موضوعها: 1
فکر کنم جناب owl حرفی رو برای توضیح نذاشتن همه چیز هارو ذکر کردن عالی بود
پیروز باشید
"والسَماءَ بَنَیناها باَیدٍ وَ اِنا لَمُوسِعُونَ"
آسمان را با دست قدرت خویش بنا نهادیم و بی وقفه بر وسعت آن می افزاییم...
هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ...
http://www.m31galaxy.blogfa.com
موضوعها: 91
هر گلی بوی خودش رو داره،رصد با دوربین دوچشمی هم یک حسن هایی داره که شما اصلا توی تلسکوپ نمی بینی والبته باالعکس.
شما باید ببینید وسیلتون رو دقیقا برای چه کاری می خواید؟ با همه اینها من می گم برای شروع دوچشمی خیلی مناسبه.تلسکوپ خریدن یک سری شرایط می خواد.
مثلا اگه شما درطبقه ی ان ام یک اپارتمان تو مرکز شهر زندگی میکنید و کمتر از شهرتون خارج می شید تلسکوپ براتون توصیه نمی شه
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"