موضوعها: 0
موضوعها: 11
برو صفحه ی قبلی و عکسی که از تلسکوپ تو اونجاست ببین اون وقت میفهمی پایه چنگالی چیه.
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
موضوعها: 5
Regulus نوشته: مطمئنا 11 اینچ بهتره ولی هیچ کدومشون بدرد عکاسی طولانی مدت نمی خورن. فقط مقرهای استوایی قابلیت عکاسی طولانی مدت رو دارن.
البته مقرهای چنگالی هم (مثل همین دوتا مقر) که سمتی-ارتفاعین قابلیت استوایی شدن رو دارن و با یه وسیله به نام گوه تبدیل به مقر استوایی میشن.
Regulus عزیز من قبلا در باره ی قابلیت تبدیل شدن پایه های چنگالی به استوایی شنیده بودم ولی متوجه نشدم چطوری :roll:
لطفا یکم توضیح بدید
-- -.-- -.. . .- .-. ...- . -. ..- ... -.-- --- ..- .- .-. . -- -.-- .-.. --- ...- . ..- -. - .. .-.. ... ..- -. --. --- . ... -.. .- wechatکسی نبود؟!!.-. -.-
موضوعها: 7
نهههههههه منظور من تل 11اینچه.داخل سایت اوا استار قیمتش5میلیون و800تومن هست ولی خانمafsanehمیگه تا سقف1 یا 2 میلیون میتونم بخرم :|
اگر خواهی بمیری بی بهانه / بخور ماست وخیار وهندوانه!
شاید منظورشون دابسونی باشه :wink:
-- -.-- -.. . .- .-. ...- . -. ..- ... -.-- --- ..- .- .-. . -- -.-- .-.. --- ...- . ..- -. - .. .-.. ... ..- -. --. --- . ... -.. .- wechatکسی نبود؟!!.-. -.-
تلسکوپ ماکستوف کاسگرین رو پایه دابسونی :lol: :lol:
MY SKY نوشته: تلسکوپ ماکستوف کاسگرین رو پایه دابسونی :lol: :lol:
نه داداش منظورم 11 اینچ نیوتونی دابسونی هست نه کاسگرین :mrgreen:
منظور من تل11اینچ داخل صفحه2
موضوعها: 26
پایه های چنگالی با قرار گرفتن یه دستگاه به شکل گوه(که بین چنگال و پایه قرار میگیره)که زاویه بین دو صفحش قابل تنظیمه(و باید برابر عرض جغرافیایی محل بشه)تبدیل به پایه استوایی میشن.
موضوعها: 11
مسلما باید گرون باشن
:|
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی