موضوعها: 7
آيا ميدانستيد كه چرا كهكشان به اين اسم نام گذاري شده است .كهكشان:كه(كاه)+كش(بن مضارع كشيدن)+ان=جايي كه كاه كشيده شدهاست.اين وجه تسميه به اين دليل است كه درخشش ستاره هاي ريز ودرشت كهككشان كههمچون خطي درشت بر آسمان است گويي راهي است كه بر اثر نقل وانتقال كاه نمايان شده است.
چرا راه شيري؟اگر در شبي بدون ماه در مكاني به دور از شهرهاي بزرگ به آسمان نگاه كنيد متوجه ردي شيري رنگ در آسمان ميشويد
موضوعها: 6
آیا میدانستید آلبرت انیشتن ثابت نمود نور خاصیت ذره ای دارد و هنگامی که به یک سطح صیقل و صاف از فلز قلیائی میتابد الکترونهائی از سطح فلز را جدا میکند.
آیا میدانستید برای آنکه اقمار بر مدار زمین قرار بگیرند باید سرعتی بالغ بر 30 هزار کیلومتر در ساعت داشته باشند. ( یعنی 30 برابر سرعت هواپیماهای جت هما )
آیا میدانستید سرعت اجسام جهت رهائی از قید جاذبه ----در زمین 11/2 کیلومتر در ثانیه ، در قمر مریخ فوبوس 5 متر در ثانیه ،د رکره ماه 2/4 کیلومتر در ثانیه و د رخورشید 620 کیلومتر در ثانیه میباشد.
موضوعها: 11
آیا میدانستید برای اینکه ببینید نورگیری تلسکوپتان چند برابر نورگیری چشمتان است باید مجذور قطر عدسی شی را تقسیم بر 36 کنید.
زیرا قطر عدسی چشم انسان در تاریکی تقریبا 6mm است . پس مجذور آن 36 است .
برای مثال توان گرد آوری نور یک تلسکوپ 150mm ، میشود 150 به توان 2 تقسیم بر 36 که میشود 625 برابر چشم انسان.
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
موضوعها: 11
میدونید الان هیچ لیست خرید تلسکوپی در فروشگاه ایران اپتیک نیست
من همین الان یعنی در ساعت یک و بیست دقیقه ی روز شنبه ، یعنی امروز تو سایت ایران اپتیک رفتم و هیچ تلسکوپی برای فروش اونجا نبود
احتمالا میخوان آپدیتش کنن
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
موضوعها: 21
ایران اپتیک خیلی وقته فعالیت نداره
چرا؟
اگر خواهی بمیری بی بهانه / بخور ماست وخیار وهندوانه!
فکر کنم بخاطر همین تغییرات اساسی باشه :lol:
آخه تغییرات اساسی مگه چقدر طول میکشه ؟
نمیدونم 6یا7ماه پیش رفتم همینطوری بود