08-17-2007, 10:38 PM
آقا من زودتر از همه خودم رو معرفی می کنم تا شاید طلسم این تاپیک شکسته بشه و یکی بیاد و خودش رو معرفی کنه!
کیارش مشعوفی هستم با 16 سال سن و متولد تهران.
ستاره شناسی رو از موقعی که بچه بودم دوست داشتم.
یادمه وقتی که دنباله دار هالی تو آسمون ظاهر شد و من اونو دیدم حدود 1 ساعت از خوشحالی و تعجب گریه کردم !!!
اون موقع یادمه که پدر بزرگم خیلی منو تشویق میکرد و خیلی چیزا به من یاد داد.
از سن 9 سالگی شروع به خوندن کتاب های ستاره شناسیی کردم و تا سن 11 سالگی این مطالعه رو ادامه دادم.
در 11 سالگی علاقه من به کامپیوتر خیلی زیاد شد و ستاره شناسی رو تقریبا یه مدت 1 سال ول کردم.
بعدش تو مدرسه ی تیزهوشان قبول شدم.
اونجا یه معلم فیزیک داشتیم که واقعا محشر بود و منو خیلی تشویق کرد.
اونجا یه گروه ستاره شناسی راه انداختم و خیلی هم موفق بودم ولی بنا به دلایلی مجبور شدم از تیزهوشان انتقالی بگیرم به اصفهان ولی متاسفانه با انتقالی من موافقت نشد.
خلاصه اومدیم اصفهان و اینجا هم یه گروه دیگه تشکیل دادم و خیلی هم اینجا فعالیم.
اینجا کلاس ستاره شناسی می رم و معلمم هم واقعا در کارش استاده و خیلی اطلاعاتشون بالاست.
چند روز دیگه هم دارم می رم ارمنستان برای بازدید از رصد خونه ارمنستان به مدت یک هفته!
امیدوارم که خلاصه و مفید بوده باشه.
حالا دیگه نوبت شماست.
فعلا خداحافظ دوستان
کیارش مشعوفی هستم با 16 سال سن و متولد تهران.
ستاره شناسی رو از موقعی که بچه بودم دوست داشتم.
یادمه وقتی که دنباله دار هالی تو آسمون ظاهر شد و من اونو دیدم حدود 1 ساعت از خوشحالی و تعجب گریه کردم !!!
اون موقع یادمه که پدر بزرگم خیلی منو تشویق میکرد و خیلی چیزا به من یاد داد.
از سن 9 سالگی شروع به خوندن کتاب های ستاره شناسیی کردم و تا سن 11 سالگی این مطالعه رو ادامه دادم.
در 11 سالگی علاقه من به کامپیوتر خیلی زیاد شد و ستاره شناسی رو تقریبا یه مدت 1 سال ول کردم.
بعدش تو مدرسه ی تیزهوشان قبول شدم.
اونجا یه معلم فیزیک داشتیم که واقعا محشر بود و منو خیلی تشویق کرد.
اونجا یه گروه ستاره شناسی راه انداختم و خیلی هم موفق بودم ولی بنا به دلایلی مجبور شدم از تیزهوشان انتقالی بگیرم به اصفهان ولی متاسفانه با انتقالی من موافقت نشد.
خلاصه اومدیم اصفهان و اینجا هم یه گروه دیگه تشکیل دادم و خیلی هم اینجا فعالیم.
اینجا کلاس ستاره شناسی می رم و معلمم هم واقعا در کارش استاده و خیلی اطلاعاتشون بالاست.
چند روز دیگه هم دارم می رم ارمنستان برای بازدید از رصد خونه ارمنستان به مدت یک هفته!
امیدوارم که خلاصه و مفید بوده باشه.
حالا دیگه نوبت شماست.
فعلا خداحافظ دوستان