موضوعها: 20
به هر حال ما نظرمون رو دادیم و اون چه که تجربه کرده بودیم.
امیدوارم مبارکتون باشه و به خوبی ازش استفاده کنین , لطفا تجربیات رصدتون رو هم با این تلسکوپ به همراه عکس برای ما بذارید
ممنون
موضوعها: 0
خيلي ممنونم انشالله در اين هفته خريداري ميشه، اميدوارم در آينده بتونم در اين فروم عضو سودمندي باشم.
موضوعها: 13
باسلام
من یه سوال دارم ؟
من می خواستم یه 8 اینچ نیوتونی با پایه EQ5 بگیرم
نظر من لوله اپتیک 8 اینچ الماس سیاه است با فاصله کانونی 1000 و F:5
ولی یکی از دوستان به من پیشنهاد کرد که یک مدل 8 اینچ دابسونی بگیرم و اونو روی این پایه قرار بدم
در این صورت هم پایه دابسونی دارم و هم استوایی
ولی اپتیک دابسونی فاصله کانونی 1200 داره و F:6 هست می خواستم بپرسم
فرق فاصله کانونی 1200با1000 چیه در صورتی که هر دو 8 اینچ هستند واین دو سری الماس سیاه و سری معمولی با هم چه فرقی دارند ؟ (سری الماس سیاه از سری معمولی سنگین تر است )
و انتخاب کدام لوله عاقلانه تر است ؟
با نگاه کردن به آسمان فقط به گوشه ای از قدرت پروردگار پی خواهیم برد .
لتفا اگه کسی اطلاعاتی داره اینجا قرار بده
ممنون
سلام
با فاصله ي كانوني بيشتر بزرگنمايي بيشتري خواهيد داشت.من خودم با سري الماس سياه كار نكردم ولي اونجور كه شنيدم كيفيت بهتري نسبت به سري قديمي داره.اما در عكاسي وزن هم خيلي مهمه و چون مقر شما خيلي مقر خوبي نيست و نميتونه وزن زيادي رو تحمل كنه ( لوازم عكاسي رو هم حساب كنيد) مسئله ي وزن رو هم بايد مد نظر قرار بديد.البته اين مقر لوله ي 8 اينچ رو خوب تحمل ميكنه.شايد خيلي از اين نظر مشكلي نباشه ولي سعي كنيد با كساني كه تو اين كار خبره هستند هم مشورت كنيد.
اميدوارم مفيد بوده باشه.
ممنون ولی مگه لوازم عکاسی چند کیلو وزن دارن ؟
من شنیدم این پایه تا 16 کیلو رو تحمل میکنه حتی نیوتونی 10 اینچم روش گذاشتن ؟؟؟؟؟؟ :!: :!: :?: :?:
وزن لوازم عكاسي بستگي به دوربينتون داره ولي خيلي زياد نيست.من گفتم شما با هيچ كدوم از اين اپتيك ها مشكل وزن نخواهيد داشت و فقط براي احتياط اين رو گفتم.با eq5 و 10 اينچ فكر نكنم بشه عكاسي كرد.براي رصد مشكلي پيش نمياد.
موضوعها: 16
سلام به همه ی دوستان من می خواستم یک تلسکوپ خوب بگیرم میخواستم بدونم با 400 تومان تلسکوپ خوبی هست؟
موضوعها: 16
سلام به همه ی دوستان من می خواستم یک تلسکوپ خوب بگیرم میخواستم بدونم با 400 تومان تلسکوپ خوبی هست؟
موضوعها: 7
اول شما بگين چه نوع تلسكوپي مي خواين شكستي يا بازتابي؟ براي رصد مي خواين يا عكاسي يا هردو ؟