موضوعها: 4
پيشنهاد ميکنم که هر کس نقاط مثبت و منفی و تجربيات به دست آمده از ابزار اپتيکی خودش رو بگه تا آشنايی بيشتری بشه برای همه اعضا با ابزارهای اپتيکی و همچنين برای کسانی که ميخوان تلسکوپ بخرن
موضوعها: 14
من با اپتیک های زیادی کار کردم.
اگر سوالی داشته باشید در حد توانم می تونم جواب بدم..
موضوعها: 20
عرض کنم خدمتتون که این طوری که نمیشه بیایم و مثلا در مورد رصد شب پیش خاطره بنویسیم که مثلا سه پایه رو چه طور نصب کردیم یا دوربین رو چجوری روشن کردیم.
این به اشتراک گذاشتن تجربیات باید در قالب یه سوال مطرح بشه یعنی چی؟
الان میگم : مثلا شما بیاین در مورد نحوه الاین کردن یک تلسکوپ سوالی رو مطرح کنین بعد ببینین چطور پاسختون رو میگیرید.
و یا در مورد مسائل دیگه.
اگر در قالب یه سوال مطرح بشه هم شما جوابتون رومیگیرین و هم ما تکرار تجربه میکنیم
موضوعها: 10
من هم با اپتيك هاي زيادي كار كردم و اگر سوالي بود در حد توانم در خدمتم...
منظور من مطرح کردن سؤال نبود
skytotelescope نوشته: عرض کنم خدمتتون که این طوری که نمیشه بیایم و مثلا در مورد رصد شب پیش خاطره بنویسیم که مثلا سه پایه رو چه طور نصب کردیم یا دوربین رو چجوری روشن کردیم.
این به اشتراک گذاشتن تجربیات باید در قالب یه سوال مطرح بشه یعنی چی؟
الان میگم : مثلا شما بیاین در مورد نحوه الاین کردن یک تلسکوپ سوالی رو مطرح کنین بعد ببینین چطور پاسختون رو میگیرید.
و یا در مورد مسائل دیگه.
اگر در قالب یه سوال مطرح بشه هم شما جوابتون رومیگیرین و هم ما تکرار تجربه میکنیم
اين عضو تالار هم فرق تجربه و خاطره رو هنوز نميدونه :lol:
موضوعها: 20
اقا راست میگی ما نمیدونیم :wink:
شما که ادعاتون میشه درست و حسابی بفرمایید تجربه چیه و به عنوان اولین نفر شروع کنید به اصطلاح به اشتراک گذاشتن تجربیات :mrgreen: