موضوعها: 5
سلام
نجوم رو از چه سنی شروع کردید ؟
من خودم نجوم رو از سن 11 سالگی شروع کردم .
با تشکر
موضوعها: 10
سلام.
من از 6 سالگي با ديدن يك دنباله دار علاقه مند شدم و از سال 1386 با شركت در كلاس هاي رصد خانه زعفرانيه شروع كردم.
موضوعها: 119
سلام.
6-5 سالم بود كه دنباله داري رو توي آسمون ديدم . دقيق ميدونم كجا اما هرچه ميگردم اسمش رو پيدا نميكنم. ميدونم كه به طرف شرق حركت ميكرد با سرعت خيلي بالا. از كودكي فقط به آسمان نگاه ميكردم و ستاره ها رو ميديدم. اما مطالعه رو از اول دبيرستان شروع كردم.(13 سالگي)
بهتر بگم دبير فيزيكم(جناب آقاي طوني) بنده رو كشف نمودند
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
موضوعها: 20
من از کوچیکی علاقه مند بودم و از کلاس چهارم کم کم اومدم تو گود و از سال دوم راهنمایی جدی دارم کار میکنم.
موضوعها: 92
ما که از این جور امکانات نداشتیم .
دوم راهنمایی که بودم دوستم یه سی دی بم پیشنهاد کرد . نرم افزار اطلس فضا و جهان هستی که فقط روی ویندوز 98 میومد . برنامه باحالی بود و خیلی روم تاثیر گذاشت .
چند ماه بعدش یه تلسکوپ نیوتونی توی یه مغازه لوازم آزمایشگاهی دیدم که دیگه این شدیم ...
موضوعها: 14
این دنباله داری که همه ی ما رو مجذوب نجوم کرد هیل باپ اسمشه .
دلیل علاقه مندیه منم همین دنباله دار بود.
من از 5 سالگی به نجوم علاقه مند شدم و از سال 1381 نجوم رو به صورت شرکت در کلاس در انجمن شهرمون شروع کردم و الان تو همون انجمن تدریس می کنم.
عکاسی رو مدبون امیرحسین ابوالفتح هستم که در بازدیدی که از رصدخانه ی ارمنستان داشتیم ، با اینکه فرصت محدود بود اما از ایشون خیلی نکته ها رو یاد گرفتم و ایشون شدن محرک بنده برای ادامه عکاسی نجومی.
این دنباله دار در چه سالی ظهور کرده؟
سلام
این دنباله دار در سال 1376 ظهور کرد.
پس به سن ما نمی خورده.من که اون موقع دو ساله بودم! :lol:
سلام
خوبه آخر من هنوز 1 سالم هم نشده بود. :lol: