موضوعها: 66
درسته در اثر برخورد های سنگین هسته سیارات شکافته شده و میدان مغناطیسی خود رو از می دن!
اما فاصله بین مشتری تا مریخ خیلی زیاده!
موضوعها: 7
فراموش نکنیم که ما داریم در مورد حالتی صحبت می کنیم که مریخ از مدارش خارج شده و به سمت مشتری میره ! در این صورت می تونه سیارک های زیادی رو جذب کنه و البته اگر سرعتش زیاد باشه مشتری فقط میتونه مسیرش رو تغییر بده ( مثل روش سنگ و قلاب در فضا پیما ها )
به هر حال با این تغیرات کل مکانیزم منظومه شمسی به هم میرزه!
امیدواریم که این اتفاق نیفته!
Star نوشته: به هر حال با این تغیرات کل مکانیزم منظومه شمسی به هم میرزه!
امیدواریم که این اتفاق نیفته!
البته اشاره شد که محاله ........ ! حد اقل در طول عمر ما
موضوعها: 132
Star نوشته: سلام
آیا می توان متصور شد که مریخ از مدار خود خارج شود و به دام گرانش مستری بیفتد و مانند قمر های آن به دور آن گردش کند؟
به نظر من نیروی گرانش خورشید همون طور که یکی از کاربران گفت این اجازه رو نمیده با توجه به اینکه خورشید سرانجام اونقدر میدان گرانشش قوی میشه که حتی زمین رو هم به طرف خودش میکشه و میبلعه!!!
هرکجا هستم باشم ، آسمان مال من است!
درسته که زمین بلعیده می شود اما نه بخاطر اینکه گرانش خورشید بیشتر می شه بلکه دلیلش اینه که خورشید در اواخر عمرش بزرگ تر می شود!
foroogh نوشته: Star نوشته: سلام
آیا می توان متصور شد که مریخ از مدار خود خارج شود و به دام گرانش مستری بیفتد و مانند قمر های آن به دور آن گردش کند؟
به نظر من نیروی گرانش خورشید همون طور که یکی از کاربران گفت این اجازه رو نمیده با توجه به اینکه خورشید سرانجام اونقدر میدان گرانشش قوی میشه که حتی زمین رو هم به طرف خودش میکشه و میبلعه!!!
ولی ما داریم حالتی رو در نظر میگیریم که مریخ در اثر عوامل خارجی از مدارش خارج شده باشه ..... اون وقت به خیلی چیز ها بستگی داره ..... !
موضوعها: 5
درمنظومه شمسی این احتمال ضعیف فقط برای عطارد وجود دارد که مثلاً تا چند میلیارد سال دیگر ازمدارش منحرف شود که در این صورت سه سرنوشت در انتظار آنست : یا با زهره برخورد میکند ویا با زمین ویا از منظومه شمسی به بیرون پرتاب میشود.ولی در مورد مریخ این احتمال وجود ندارد حال اگر فرض کنیم روزی مریخ از مدارش خارج شود این امکان وجود دارد که با مشتری برخورد کند ولی هرگز به دام گرانش مشتری نخواهد افتاد زیرا برای اینکه سیاره ای نظیر مریخ در دام گرانش سیاره دیگری نظیر مشتری بیفتد ونظیر یک قمر عمل کند وجود سیاره سومی با جرمی معین ودر فاصله ای معین از مریخ ومشتری ضرورت دارد و میدانیم که چنین سیاره سومی وجود ندارد.
hock:
hock:
hock:
hock:
hock:
hock:
منجّم باشي
خوب دوست عزیز ما داریم در رابطه با غیر ممکن ها صحبت می کنیم!
من برخلاف شما بر این نظرم که اگر بعد از خرج مریخ اگر با سرعت کم از کنار مشتری عبور کند امکان اینکه در دام مشتری بیفتد هست حتی برای مدت کوتاه و بعد از آن یا فرار می کند یا سقوط