موضوعها: 46
درود به همه دوستان
می دونید که هر بخش ستاره شناسی موارد خاصی برای خودش دارد. برخی در وب سایتهای خود مسابقه عکاسی گذاشتند که مورد استقبال واقع شد ( در نگاه اول ) اما مورد اعتراض برخی دیگر بود. رای دادن به اینکه کدام عکس خوب است و بد از سوی کاربران کار پسندیده ای نیست.
برای همین مورد باید از روش داوری استفاده کرد.
در آینده بیشتر برای شما خواهم گفت و هم اکنون بگویم که استقبال می کنم دوستان
موضوعها: 26
مشكل داور اينه كه اگه داور انتخاب كنيم، اون فرد خودش نميتونه تو مسابقه شركت كنه و با توجه به اينكه مسابقه شركت كننده هاى زيادى نداره اينكار تعداد شركت كننده ها رو كمتر ميكنه.
موضوعها: 57
Regulus نوشته: میشه هر هفته یه نظر سنجی جدید گذاشت؟ اگه بشه منم بیشتر با همین موافقم.
هر هفته مسابقه عکاسی تکراری میشه.حد اکثر ماهی ا بار
موضوعها: 23
بهترین داور اقای جعفری زاده هست ایشون خود داور مسابقات مسیه هم بودن تجربه داور بودنش زیاده
مهدی این چه قوانین سفت وسخته گرفتی میخوای مسابقات جهانی رو اداره کنی
هر عکاس میتونه تا 2 یا 3 تا عکس بزاره
هر عضو میتونه هر تعداد عکسی که خوشش امد رو like کنه مگه این تالار چندتا عضو فعال داره
اینهای که گفتم رو حتما اصلاح کن
موضوعها: 4
یعنی فقط عکسهای نجومی رو شرکت بدیم؟ تقریبا نصف کاربران امکان عکاسی از عمق آسمان رو به خاطر هزینه هاش ندارن و عکاسی از ماه و سیارات هم خیلی تکراریه. کادر بندی و زاویه بندی هم که نمی تونه توی عکاسی نجومی خیلی اختلاف ایجاد کنه. پس باید منتظر چه نوع عکسایی باشیم؟
موضوعها: 23
نگران نباش دوست عزیز عکاسی اعماق قرار نیست انتخاب بشه من موضوع رو اعلام میکنم خیلی راحته
موضوعها: 119
Observer نوشته: درود به همه دوستان
می دونید که هر بخش ستاره شناسی موارد خاصی برای خودش دارد. برخی در وب سایتهای خود مسابقه عکاسی گذاشتند که مورد استقبال واقع شد ( در نگاه اول ) اما مورد اعتراض برخی دیگر بود. رای دادن به اینکه کدام عکس خوب است و بد از سوی کاربران کار پسندیده ای نیست.
برای همین مورد باید از روش داوری استفاده کرد.
در آینده بیشتر برای شما خواهم گفت و هم اکنون بگویم که استقبال می کنم دوستان
خب... منتظریم....
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
مسابقه امروز شروع میشه:confused:؟؟؟
کسی نمیخواد شرکت کنه ::-o:neutral::evil::x
موضوعها: 7
منظورتون عکاسی اسمونه یا طبیعت؟
اگر خواهی بمیری بی بهانه / بخور ماست وخیار وهندوانه!