12-28-2009, 10:04 PM
كتاب اول رو نگاهي انداختم. در نوع خودش كتاب بدي نيست. به صورت ميدان ديدهاي كوچك آسما رو بررسي كرده. اطلس به معناي خاص خودش نيست. ولي دادههاي خوبي داره كه در كنار هر نقشه هستند. نقشهها كوچك هستند. دقت كافي نئدارند البته منظور مختصات نيست. منظور ظاهر نقشه است. با دوربين دو چشمي و يك نقشهي كلياز آسمان شايد اين نقشه هم بد نباشه.
كتاب آخر رو هم به هر حال توصيه ميكنم. نويسنده در اسكاي معمولاً مقالات تاريخ نجوم داره. مسلماً كتاب مفيد هست. منتهي دقيق و كامل به معناي كتاب حرفهاي تحقيق و بررسي نجوم كهن نيست. ولي بايد اول اطلاع كلي رو كسب كنيد تا سراغ جزييات بريد. پس اين كتاب خوبهه
كتاب سوم هم نديده بودم. بايد ببينم. ولي عنوانش جذابه. منتهي شايد كمي تخصصي باشه.
كتاب دوم رو هم نديده بودم و ماهيتش رو نميدونم.
ممنون بابت معرفي اين كتابها.
كتاب آخر رو هم به هر حال توصيه ميكنم. نويسنده در اسكاي معمولاً مقالات تاريخ نجوم داره. مسلماً كتاب مفيد هست. منتهي دقيق و كامل به معناي كتاب حرفهاي تحقيق و بررسي نجوم كهن نيست. ولي بايد اول اطلاع كلي رو كسب كنيد تا سراغ جزييات بريد. پس اين كتاب خوبهه
كتاب سوم هم نديده بودم. بايد ببينم. ولي عنوانش جذابه. منتهي شايد كمي تخصصي باشه.
كتاب دوم رو هم نديده بودم و ماهيتش رو نميدونم.
ممنون بابت معرفي اين كتابها.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman