12-17-2009, 09:54 PM
در دانشگاه فسا،پیام نور. لیسانس هست. البته اگر حذف نشده باتشه. منتهی معقولترین راه فیزیکه که باید پایه های اون رو بلد باشید. در مورد جوانب مالی و شغلی نظری نمیدم. اعتقاد خاص خودم رو دارم. ممکنه کمی برای بچه ها قابل هضم نباشه. بنابراین توضیح نمیدم. هر شخص بنا به علاقه و گاهی علاقه ی شدید ممکنه پشت پا به خیلی چیزهای زندگی بزنه. ولی در دنیایی زندگی می کنیم که باید خودمون رو بتونیم اداره کنیم، می تونی فیزیک بخونی و به هر حال با مهارتی که از قبل کسب کردی یا تدریس پول دربیاری. خودم گرفتار پول هستم ولی فیزیک برای من به قدری مقدسه که تمام مشکلاتش رو به جون خریدم و از فیزیک لذت می برم. منتهی من شرایط خودم رو دارم. و هر کس شرایط خودش رو. جایی ممکنه لینک بدم در این مورد بخونید. بهترین راه خوندن زندگی اساتید بزرگ فیزیکه. آینشتاین تنها فیزیکدان قرن بیست نبوده قدرت ریاضیاتی نداشته و تعدادی از بزرگان فیزیک و ریاضی ایده ی اون رو در قالب ریاضیات پیاده کردند و فرمالیسم نسبیت عام شکل گرفت. حتی بزرگان خودمون. من در مراسم بزرگداشت فرهاد اردلان افتخار شرکت داشتم و یکی مثل خودم البته نه از نظر سطح علمی بلکه عقاید پیدا کردم. احساس تنهایی نمی کنم. ابنهم توضیحی در مورد انتخاب فیزیک یا نجوم.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman