05-17-2007, 09:10 AM
من یه دوربین شکاری 30*8 دارم که بیست سال بود توی کمد خونه ما خاک می خورد من دو سه ماه بود که از این دوربین برای بهتر دیدن صور فلکی استفاده می کردم . چند هفته پیش با این دوربین به سیاره مشتری نگاه کردم و با کمال تعجب یه ستاره در فاصله بسیار نزدیک به مشتری دیدم که حدس زدم باید یه قمر مشتری باشه وقتی با نرم افزار starry night چک کردم فهمیدم که گانیمید بزرگترین قمر منظومه شمسی را دارم می بینم اونم با ضعیف ترین وسیله ممکن . جای شما خالی رصد بسیار لذت بخشی بود . چند شب پیش تونستم سه قمر مشتری را با همین دوربین ببینم که برای مبتدی مثل من بسیار شادی آور بود. می خواستم به دوستانی که مثل خود من تازه به ستاره شناسی علاقه مند شدن پیشنهاد کنم که از این شبها که مشتری موقعیت خوبی در آسمان داره استفاده کنن و قمرهای مشتری رو رصد کنند. برای این کار لازم نیست یه تلسکوپ یا دوربین قوی داشته باشین . فقط یه دوربین شکاری ( که اگه ندارین می تونین قرض بگرین ) و نقشه آسمان ( که اگه اونم ندارین میتونین از سایت http://www.heavens-above.com بگیرن) و البته کمی حوصله لازمه . امیدوارم شما هم بتونین از زیباییهای قمرهای مشتری لذت ببرین