11-14-2009, 10:36 PM
doctorp30 نوشته: روح الله جان منظورت رو از دوربین های معمولی نفهمیدم . اگه منظورت دوربین های کامپکت هست که الان تو بیشتر خونه ها وجود داره باید بگم که متاسفانه نمی شه این کار رو کرد چون بزرگنمایی کمی دارن و نمی شه لنز اون ها رو جدا کرد و به تلسکوپ وصل کرد اما اگه یه پایه ی یونیورسال تهیه کنید می شه به صورت آفوکال باشون عکاسی دیپ اسکای کرد البته مشکل بیشترشون اینه که بیشتر از 30 ثانیه نمی شه نوردهی کرد.
تو رنچ 500-600 من 400 دی و 450 دی کانن رو پیشنهاد می کنم که واقعا دوربین های عالی ای هستن و صد البته 450 دی خیلی بهتره و گرایش به 450 دی در عکاس های خارجی هم خیلی زیاد شده .
در مورد ویرایش عکس هم سعی می کنم یک سری مقاله بنویسم و تکنیک هایی که تو خارج رایجه اما متاسفانه تو ایران ناگفته مونده رو توضیح بدم هرچند که اطلاعات بنده نیز ناقصه...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما عکس امروز :
کاروانسرای مرنجاب
یه نکته ی جالب در مورد این عکس و اونم اینکه اون شبی که این عکس رو گرفتم دمای هوا تا -19 درجه هم رفت و یکی از سرد ترین شب های زندگیم بود !
کاروانسرا با نور آتش روشن شده و چادر هایی هم که تو عکس می بینید ماله دوستان هم سفر بود.
اون خط نورانی که از گوشه ی تصویر تا داخل یکی از چادر ها کشیده شده یکی از دوستان بود که با چراغ قوه به طرف چادر رفت . چون نوردهی زیاد بوده ، مسیر حرکت ایشون تو عکس مشخص شده.
http://doctorp30.persiangig.com/sky-carvansara.jpg
امیدوارم خوشتون اومده باشه...
یه نکته !
یکی از دلایلی که عکس هامو اینجا می ذارم اینه که مشکلاتشو بم بگید و در مورد اون انتقاد کنید...
اینطوری عکس های بعدیم بهتر می شه
خیلی ممنونم
با 400-600 میشه یه دوربین 400 دی گرفت؟! مگه الآن قیمتش چنه؟
من یه سونی آلفا 200 دارم به نظرتون کانن بگیرم یا یه ccd ؟
در مورد عکس یه مقدار زمتن نوردهی زیاد بوده ستاره ها کشیده شدن. شاید اگه مثلا iso 1600 یا 3200 استفاده میکردید اینجوری نمی شد و اون تفاق هم نمی افتاد اما از طرفی با اون حساسیت ها یه مقدار قابل توجهی noise ایجاد میشه و ستاره ها هم اگه کشیده نشن, اینقدر خوب دیده نمیشن