11-04-2009, 09:38 PM
taksetareh نوشته: :lol: نه این کار حسادت نیست....فکر کنم فحش ندیم بهتره.... :lol: آخه ما عادتمونه یه کار متفاوت میبینیم فحش بدیم... آقای سلیمانی من به شما لبخند میزنم خب این کار فکر خوبی بود چون تا به حال استقبال زیادی ازش شده.. گاهی وقتی خانم ها و آقایون تو یه جمعی کنار هم قرار میگیرن (البته تو ایران و بعضی کشور ها) مسایلی جز هدف اصلی واسشون مهم میشه نگیم نه..شعار ندیم...درست کنیم ...گفته بودین به خاطر پول خب من بازم لبخند میزنم... بیاید راجع به مسایل منطقی فکر کنیممن عادتم این نیست که وقتی یه کار جدید می بینم فحش بدم... ازش استقبال هم میکنم. عادتم اینه که وقتی یه چیزی رو مضر بدونم و دیگران هم اونو تایید کنن و با من موافق باشن هر کاری برای ضرر نرسیدن به این جامعه بکنم ( منظورم از دیگران، بزرگان نجوم آماتوریه ).
گروه نجوم دختران خیلی خوب و عالیه اما به شرطی که یک مدیریته جدی و خوب داشته باشه. کسانی مثل خانم شیوایی – سلمانیان – خانم رئیسی با وجود سن کمتر نسبت به شما.
آینده ی این بچه هایی که استقبال کردن هم با هم می بینیم.
آره توی این گروه ها هدف دیگه ای به جای هدف اصلی براشون مهم میشه اما نه برای تمام اعضای گروه، بلکه برای عده ای خاص...
اما خیلی ها هستن که کارشون رو ادامه میدن و به چیزی که میخوان می رسن و گروه خودشون رو سر بلند می کنن... ( شاید فقط با کار فردی )
اینجاس که نباید شعار داد و عمل کرد.
توی نجوم گروهی هیچ پولی در نمیاد...
خودتونو به آب و آتیش نزنید