ناسا زمين را جابجا مي‌كند!
جابجایی زمین یا از بین بردن نظم عالم؟؟
تبدیل سیاره زمین به یک ستاره ی مصنوعی!
خب مسئله گرم شدن زمین نگرانی هست که چندین ساله گریبان انسان رو گرفته و دانشمندان هم تحقیقات زیادی در این باره انجام دادن. اما نباید فراموش کنیم که انسان خودش باعث این مشکل شده و من نظری دارم. شاید به نظر سایرین مخالفت با دانشمندان،دانشمند بودن رو می طلبه. اما به نظر من جابجا کردن زمین و استفاده از گرانش دیگر اجرام برای دور کردن زمین از خورشید کار عاقلانه ای نیست!
اگه هدف از انجام پروژه دور کردن زمین از منبع گرمایی هست باید زمین رو از خودش دور کنیم. این امکان پذیره؟؟؟
زمین الان به یک ستاره مصنوعی تبدیل شده. در تعریف ابتدایی سیاره ها و ستاره ها که در مقطع ابتدایی خوندیم این بود که ستاره ها از خودشون نور و گرما دارند و منبع گرما هستند و سیاره ها نور و گرمای ستاره ها رو دریافت میکنند و از خودشون گرمایی ندارند!
اما زمین الان یک ستاره مصنوعی شده. زمین در حال گرم شدنه وبهتر بگم داره از خودش گرما تولید میکنه.اماتفاوتش با ستاره ها حکایت همون ماشین های درون سوز و برون سوزه! ستاره ها خودشون عامل گرما هستند ( مثل ماشینهای درون سوز) اما زمین گرم شدنش رو مدیون انسانهاست (همون ماشین برون سوز) از خودش گرمایی نداره و گرماش رو داره از جای دیگه ای به دست میاره. از یک منبع بیرونی. و فقط و فقط به خاطر فعالیت های خطر ناک انسانه!حرفم رو قبول دارین؟؟
و جالب اینجاست که میگیم به سرعت در حال پیشرفت هستیم در حالی که باید بگیم به سرعت درحال نابود کردن خودمون هستیم. نمیدونم قسمت آخر سریال مسافران رو دیدین یا نه؟
آقای رادش یا همون65 داستان! گفتن زمینی ها باید نابود بشن . وجود اونها برای کهکشان خطر ناکه. شاید این فقط یک دیالوگ بود اما ....
اما ما داریم برای کهکشان خطر ناک میشیم.! اینو جدی میگم. جابجا کردن جسمی که جرم قابل توجهی داره و عضو منظومه ای هست که قسمتی از تعادل این منظومه به عهده ی اون هست. به نظرتون این اتفاق نظم رو به هم نمیزنه؟ حتماً بعداً هم میخوان خورشید رو دور تر کنن. بعد برای جبران نیروی گرانش یه جرم دیگه رو وارد این محیط کنند.
روی صحبت من با دانشمندان و شماست که مسئله گرم شدن زمین براتون مهمه.
آیا بهتر نیست به جای جابجایی زمین (که مطمئن هستم با سرعت زیادی روی این پروژه کار می کنند) همین سرعت رو روی پروژه ی نجات زمین قرار بدهند؟؟
پیدا کردن راهی که بتونه زمین رو نجات بده؟؟
نمیگم کارخونه ها رو تعطیل کنند. چرا این وقتی رو که به پروژه جابجا کردن زمین اختصاص دادند به همین انرژی خورشیدی اختصاص نمیدهند؟؟؟ چرا ابر فیلتر هایی رو برای کارخونه ها طراحی نمی کنند که انقدر گرمایش نداشته باشیم!!!؟؟؟
سعی کردم به ساده ترین صورت نظرم رو بیان کنم.!
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاکSmile
پاسخ

پیام‌های این موضوع
ناسا زمين را جابجا مي‌كند! - توسط M_Saturn - 08-22-2009, 02:27 PM