08-05-2009, 02:43 PM
doctorp30 نوشته: سلام بر همگی دوستان.درسته.منم با نظر آقای مشعوفی موافقم.اون موقع خوبیش این بود اگر میانگین تعداد پست ها کم بود اما پست هایی که کاربران می نوشتن واقعاً پست های خوبی بود و از نظر بار علمی واقعاً خوب بودن.فضا هم واقعاً دوستانه و صمیمی بود.جسارت نباشه اما آلان تو اکثر سوژه ها یه حالت کل کل بین کاربران مشاهده میشه .من نمی خوام بگم الان کسی فعالیت نمی کنه یا کسی پست خوب نمی ذاره.اما این لیوان نیمه ی پرش دیگه نیمه نیست.ضعف های تالار خیلی بیشتر از نقاط ضعفشه. وموضوع دیگه اینکه نباید انتظار داشت فعالیت همه به یک اندازه باشه و یا اینکه همه ی اعضا تو سخت ترین شرایط هم باید فعالیت کنن.به هر حال شرایط و توانایی و علاقه ی افراد با هم دیگه فرق می کنه.
شما موقعی که اینجا فعال بود متاسفانه حضور نداشتید یا من شما رو به خاطر نمیارم.( حمل بر جسارت نشه )
تقریبا 2 الی 3 سال پیش رو می گم.
اینجا بقدری شلوغ بود که اگه می خواستید از جمع تاپیک ها و بحث ها عقب نیافتید می بایست حداقل هر 15 دقیقه به اینجا سر می زدید.
بحث ها بقدری جالب و علمی و فضای اینجا آنقدر صمیمی و دوستانه بود که بچه هایی که اینجا بودن ، دوستی هاشون به خارج از اینجا کشید و حتی وقتی به شهر های همدیگه می رفتن به هم سر می زدن.
دوستان قدیمیه ما همگی متاسفانه رفتند و به دانشگاه مشغول شدند.
البته متاسفانه این رکود گریبانگیر قسمت اعظم جامعه ی نجوم ایران شده.
به هر حال ، الان تابستونه و بیشترمون وقت آزاد داریم.
امیدوارم بتونیم یه بار دیگه اینجا رو راه بندازیم.
شاگرد همه ی شما
کیارش مشعوفی
هرکجا هستم باشم ، آسمان مال من است!