07-15-2009, 04:29 PM
New Astronomer نوشته: من قبلاً يك انيميشن در مورد انبساط جهان (همه اجزاء تشکیل دهنده کائنات و اجرام آسمانی) بعد از بيگ بنگ و ادامه انبساط و در نهایت توقف آن و شروع انقباض در صورت كمتر بودن چگالي جهان از حد بحرانی (همانطور كه كاربر عزيز abadanastr در بالا فرمودند) گذاشتم كه در زیر برای کمک به فهم بهتر موضوع دوباره آنرا گذاشتم.
البته این یکی از نظریات در مورد تشکیل و سیر تکمیل و آلان جهان است. در کتاب "جهان در پوست گردو" در فصل هفتم با عنوان "جهان پوستهای نوین"، تالیف پروفسور هاوکینگ، نظریات جالب دیگری نیز مطرح شده است که پیشنهاد میکنم حتماً آنرا مطالعه بفرمایید.
امیدوارم مفید واقع شود.
ممنون.
توضيحي بدم فقط به اين نكته كه گفتيد همهي اجزاي عالم منبسط ميشن. اينطور نيست! ما در اخترشناسي و كيهانشناسي راههاي مختلفي رو ميتونيم پيدا كنيم كه اين قضيه رو تست كنيم. اين البته نكته و معماي جالبيه كه بزرگان كيهانشناسي در مقالات مختلف بهش اشاره كردند. كتاب هاوكنيگ زياد مناسب نيست براي درك كيهانشناسي! تعجب نكنيد . هاوكينگ در كتابهاش فقط اشارهاي زودگذر داره به همه چيز. الان كتابهاي زياد ديگهاي هستند كه من اخيرا ديدم به فارسي در آمدند. پيشنهاد ميكنم به اونها هم نگاهي بندازين. معرفي كتاب كتابهايي رو معرفي كردم و دوستان ديگه هم همينطور.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman