06-22-2009, 04:40 PM
اگه یادتون باشه بیستم اردیبهشت روز جهانی ستاره شناسی بود.در تهران در مرکز علوم و ستاره شناسی تهران،رصد خانه ی زعفرانیه و پارک ملت برنامه بود.اما برنامه ی اصلی و مرکزی در پارک ملت برگزار شد.من هر سه جایی رو که نام بردم رفتم اما بیشتر در پارک ملت بودم.تقریبا کل مراسم رو.من یک سری اطلاعات از اونجا گرفتم تا برای تارگاه اسمان شب ایران به عنوان گزارش بزارم اما متاستفانه به خاطر مشکلی که کامپیوترم پیدا کرد و حجم بالای عکس ها موفق به این کار نشدم.حالا که این تاپیک رو دیدم یاد اون عکس ها افتادم و گفتم اینجا یک گزارش مختصر از روز جهانی ستاره شناسی در تهران(پارک ملت بگزارم):
دبیر برگزاری این روز اقای مشمولی بودند.همینجا جا داره از طرف تمام علاقه مندان به ستاره شناسی در تهران یک تشکر ویژه از اقای مشمولی بکنم.من از نزدیک دیدم ایشون برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم چقدر زحمت کشیدن ولی با این حال چهرشون مثل همیشه با نشاط و مهربان بود و همه دست اندر کاران با دیدن ایشون انرژی می گرفتند.در پست بعدی راجع به نحوهی برگزاری برنامه توضیح می دم
دبیر برگزاری این روز اقای مشمولی بودند.همینجا جا داره از طرف تمام علاقه مندان به ستاره شناسی در تهران یک تشکر ویژه از اقای مشمولی بکنم.من از نزدیک دیدم ایشون برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم چقدر زحمت کشیدن ولی با این حال چهرشون مثل همیشه با نشاط و مهربان بود و همه دست اندر کاران با دیدن ایشون انرژی می گرفتند.در پست بعدی راجع به نحوهی برگزاری برنامه توضیح می دم
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"