05-11-2009, 06:28 PM
یک نکته مهم رو باید در نظر گرفت !
هنوز که علوم جهان حتی ناسا و اروپا هم نتوانستند وسعت واقعی هستی را بفهمند و هنوز آنرا نشناخته اند
هفت آسمان شاید جایی باشد که سالها سال بعد هم کشف نشود !
چرا ما هر چیز غیر از آنچه تا کنون کشف شده را خرافه می نامیم ؟؟
ما فقط گمانه زنی می کنیم و فرضیه می دهیم نه نتیجه که شما موضع می گیرید : نگویید ، نکنید و فلان ...
اصلا من سعی می کنم از مراجع حکم شرعی این موضوع رو بپرسم و اطلاع دهم
من نمی دونم دانشمندان غرب منشاء علوم هستند یا قرآن ؟
این قدر خود را محدود نکنیم !
چرا هر وقت حرف از سرعت بالا می شود می گوییم بیش از سرعت نور نمی توان رفت پس ما هیچ وقت نمی توانیم به منظومه ای دیگر برویم و دیگر موجودات نیز نمی توانند و ...
----------------------------
{ تفسیر المیزان : مراد از" زينت" هر چيزى است كه به وسيله آن چيز ديگرى را آرايش دهند و زيبا سازند. }
آیا این موضوع را بیان کردن خرافه است ؟
تفسیر قرآن چرا سودی به حال ما ندارد ؟
اگر فردا قرآن رمزگشایی عددی شود و به گونه ای اطلاعات علمی جدیدی استخراج شود چه ؟
آن گاه هم خرافه است و ارزش تفسیر ندارد ؟
هنوز که علوم جهان حتی ناسا و اروپا هم نتوانستند وسعت واقعی هستی را بفهمند و هنوز آنرا نشناخته اند
هفت آسمان شاید جایی باشد که سالها سال بعد هم کشف نشود !
چرا ما هر چیز غیر از آنچه تا کنون کشف شده را خرافه می نامیم ؟؟
ما فقط گمانه زنی می کنیم و فرضیه می دهیم نه نتیجه که شما موضع می گیرید : نگویید ، نکنید و فلان ...
اصلا من سعی می کنم از مراجع حکم شرعی این موضوع رو بپرسم و اطلاع دهم
من نمی دونم دانشمندان غرب منشاء علوم هستند یا قرآن ؟
این قدر خود را محدود نکنیم !
چرا هر وقت حرف از سرعت بالا می شود می گوییم بیش از سرعت نور نمی توان رفت پس ما هیچ وقت نمی توانیم به منظومه ای دیگر برویم و دیگر موجودات نیز نمی توانند و ...
----------------------------
{ تفسیر المیزان : مراد از" زينت" هر چيزى است كه به وسيله آن چيز ديگرى را آرايش دهند و زيبا سازند. }
آیا این موضوع را بیان کردن خرافه است ؟
تفسیر قرآن چرا سودی به حال ما ندارد ؟
اگر فردا قرآن رمزگشایی عددی شود و به گونه ای اطلاعات علمی جدیدی استخراج شود چه ؟
آن گاه هم خرافه است و ارزش تفسیر ندارد ؟