05-02-2009, 07:46 PM
فرضیه من
ذرات بسیار ریز مانند اتم ها و ... و پدیده های غولپیکری چون ستارگان,کهکشان ها و ... همگی به طوری از محصولات و فرآورده های مهبانگ اند.به نظر من اگر محصولات غولپیکری چون کهکشان ها و ...در حال دور شدن از یکدیگر و باعث انبساط و حجیم تر شدن جهان اند,محصولات دیگری چون اتم ها و... نیز با همین سرعت در حال انبساط اند(البته با در نظر گرفتن نسبت سرعت و جرم هر کدام از محصولات).یعنی برای مثال در ابعاد اتمی و زیر اتمی فاصله ی الکترون ها از هسته خود-و در داخل پروتون و نوترون نیز فاصله ی کوارک ها از هم بیشتر می شود(همانند ابعاد فرا کهکشانی)(البته ممکن است بعد ها کشف شود که الکترون ها هم از ذرات کوچکتری تشکیل شده باشند و دیگر جزو ذرات بنیادی به حساب نیایند),ولی باسرعتی بی نهایت کمتر و نا محسوس تر(البته وقتی که به نسبت های بین آن ها توجه نکنیم)و باعث انبساط اتم ها شود.
من منظورم از نسبت جرم ها و سرعت ها رابطه ی زیر است که شاید هم اصلا درست نباشد.
لطفا اگه فرضیه ام اشتباهه یا اصلا کاملا غیر علمیه به من بگید.
با تشکر
ذرات بسیار ریز مانند اتم ها و ... و پدیده های غولپیکری چون ستارگان,کهکشان ها و ... همگی به طوری از محصولات و فرآورده های مهبانگ اند.به نظر من اگر محصولات غولپیکری چون کهکشان ها و ...در حال دور شدن از یکدیگر و باعث انبساط و حجیم تر شدن جهان اند,محصولات دیگری چون اتم ها و... نیز با همین سرعت در حال انبساط اند(البته با در نظر گرفتن نسبت سرعت و جرم هر کدام از محصولات).یعنی برای مثال در ابعاد اتمی و زیر اتمی فاصله ی الکترون ها از هسته خود-و در داخل پروتون و نوترون نیز فاصله ی کوارک ها از هم بیشتر می شود(همانند ابعاد فرا کهکشانی)(البته ممکن است بعد ها کشف شود که الکترون ها هم از ذرات کوچکتری تشکیل شده باشند و دیگر جزو ذرات بنیادی به حساب نیایند),ولی باسرعتی بی نهایت کمتر و نا محسوس تر(البته وقتی که به نسبت های بین آن ها توجه نکنیم)و باعث انبساط اتم ها شود.
من منظورم از نسبت جرم ها و سرعت ها رابطه ی زیر است که شاید هم اصلا درست نباشد.
لطفا اگه فرضیه ام اشتباهه یا اصلا کاملا غیر علمیه به من بگید.
با تشکر
آن کس که بداند و بداند که بداند/اسب خرد از گنبد گردون بجهاند!
آن کس که بداند و نداند که بداند/بيدارش نماييد که بس خفته نماند!
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خويش به منزل برساند!
آن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند!
آن کس که بداند و نداند که بداند/بيدارش نماييد که بس خفته نماند!
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خويش به منزل برساند!
آن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند!