04-13-2009, 10:08 PM
اين كتاب كيت كامل و سادهايست از انواع ساعتهاي آفتابي و يك جهت ياب. يك دفترچه به انضمام اون خواهيد داست كه دكتر باقري كمي محسبات تطبيقي اون رو انجام دادند. ايشون هم چندكتاب دارند و من همهي اونها رو توصيه مي كنم و يكي معرفي خواهم كرد.
در مورد اين كتاب مشكل ترجمه كه وجود نداره. من يك معرفي كلي از دكتر باقري داشته باشم. ايشون از اساتيد دانشنامهي بزرگ اسلامي بخش علوم هستند. از حاميان بزرگ نجومي كه به شخصه ميدونم تا چه حد از طرق مختلف به انجمن هاي اخترشناسي مختلف كمك كردند. رشتهي ايشون رياضياته و در سفرهاي مختلف داخلي و خارجي با اساتيد رياضيات و اخترشناسي بخصوص هندوستان در ارتباط هستند.
اين كتاب يكي از كتابهاي مفيدي است كه با ساختن كيتهايي كه درونش هست ميتونيد كاركرد ساعت آفتابي رو بخوبي آشنا بشيد.
نويسنده: جرالد جنکینز – مگدالن بیر
مترجم: محمد باقری
ناشر: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی
نوبت چاپ: اول
سال چاپ: 1385
در مورد اين كتاب مشكل ترجمه كه وجود نداره. من يك معرفي كلي از دكتر باقري داشته باشم. ايشون از اساتيد دانشنامهي بزرگ اسلامي بخش علوم هستند. از حاميان بزرگ نجومي كه به شخصه ميدونم تا چه حد از طرق مختلف به انجمن هاي اخترشناسي مختلف كمك كردند. رشتهي ايشون رياضياته و در سفرهاي مختلف داخلي و خارجي با اساتيد رياضيات و اخترشناسي بخصوص هندوستان در ارتباط هستند.
اين كتاب يكي از كتابهاي مفيدي است كه با ساختن كيتهايي كه درونش هست ميتونيد كاركرد ساعت آفتابي رو بخوبي آشنا بشيد.
نويسنده: جرالد جنکینز – مگدالن بیر
مترجم: محمد باقری
ناشر: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی
نوبت چاپ: اول
سال چاپ: 1385
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman