03-18-2009, 04:05 PM
kastor va polux نوشته: خیلی ازتون متشکرم اقای روشندل.من هم با شما موافقم.نجوم دینامیکی کتاب خیلی خوبیه.این هم عکسش
نجوم دینامیکی کتابیه که هر شخصی با هر زمینهای میتونه شروع کنه و خوشبختانه با نگاهی که من به کتاب انداختم به شخصه مشکل خاصی ندیدم. مگر اینکه دوستان کتاب رو خونده باشند و ایرادهایی رو پیدا کرده باشند. استاندارد یک کتاب ترجمه شده حداقل در ایران اینه که ساختار کتاب، مفهوم و امانت محتوا حفظ بشن. اینکه حتی یک کلمه هم اشتباه نباشه ایدهاله و کمتر اتفاق میافته. شیوهی نگارش مترجم هم در اثر کاملاً دخیله.
ولی در کتابهای علمی حداقل از این نوع زیاد شیوهی نگارش مهم نیست. ساختار جملاتی که من دیدم مناسب بود.
نقد منفی: وقتی کتاب را میخوانید به هیچ تصور نکنید چیزی از نجوم به معنای کمی جدی یاد گرفتهاید. شما در حقیقت با مفاهیم فقط به واسطهی کلمات آشنا شدهاید. از نظر آموزشی نباید خودتون رو به همین مرحله که تازه مرحلهی آشناییه قانع کنید. تازه اول کار شماست در نجوم آماتوری (کسانی که ستارهشناسی رو تازه شروع میکنند و یا کسانی که کار خودشون رو با کتابهایی مثل کتاب زیلیک شروع نکردند).
توجه داشت باشید درک زیباییهای ستارهشناسی در یادگیری مفاهیم زیبای فیزیک و تقارنهای فیزیکی و ریاضیاتی در اونه. پس راه خودتون رو باید بعد از این کتاب با جدیت بیشتری ادامه بدید.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman