02-10-2009, 01:41 PM
Ahmad Alasti نوشته: [quote="Afshin Mardani":1utfx33m]تا اون جا که من می دونم پرتو های x ناشی از موادی هستند که از خارج منطقه رویداد سیاهچاله به سیاهچاله نزدیک میشن و به علت سرعت بالایی که می گیرن پرتو های قوی x تولید و منتشر می کنند که می توانند به ما برسند
البته ما هم منتظر جواب از دیگر دوستانیم
خوب یک سوال دیگر چرا سیاهچاله سعی در خمیده کردن و بلند کردن طول موج ایکس نمی کنند؟
من خودم حدس می زنم که سیاهچاله آنقدر به دور خود سریع گشته و تمام ابعاد اطراف خود را می گردانند که باقی اجرام پرتو ایکس گسیل کنند درست نیست؟[/quote:1utfx33m]
خوب دوست گرامی خودتان اینجا فرموده بودید که سیاه چاله به دور خود چرخیده و من هم در مورد سیاه چاله های چرخان مطلب نوشتم!
اما درباره سیاه چاله های غیر چرخشی باید بگویم که:
اخترفیزیکدانان بر این باورند که تقریبا همه سیاهچاله ها، چرخشی هستند و دلیل چنین اداعی این است که ستارگانی که این سیاهچاله ها را ایجاد می کنند، چرخان هستند و انتظار می رود که سیاه چاله هایی که از فروپاشی این ستارگان شکل می گیرند، اندازه حرکت زاویه ستاره را (در شعاعی بسیار کوچک تر) حفظ کنند.
منبع: کتاب اسرار سیاهچاله ها تالیف و ترجمه : امیر حسین فرجاد نسب و محمد حسین پور عباس ص 23-24
البته من معتقد نیستم که سیاه چاله های غیر چرخشی وجود ندارند و در ادامه درباره آنها مطلب می نویسیم.