08-19-2016, 02:33 AM
hsoft نوشته: سلام. میخواستم در رابطه با تلسکوپهایی که مناسب برای عکاسی هستند چندتا سوال بکنم.
آیا برای اتصال دوربین دیجتال به این تلسکوپها باید لنزشون جدا بشه- مثلا من دوربین canon sx60 hs دارم که زوم بالایی داره. میخوام بدونم میشه اونو با یه تلسکوپ مناسب سری کرد و از اجرام آسمانی عکسهای خوب گرفت. بعدش اینکه غیر از تلسکوپ و پایه و مقرش برای اتصال دوربین به چه چیزای دیگه ای نیاز هست و حدود تقریبی هزینش چقدر میشه. البته هزینه برای من پارامتر مهمی و اگه خیلی هزینش زیاد باشه شاید کلا منصرف شدم., و سوال آخر اینکه با ترکیب زوم دوربین و تلسکوپ میشه زوم بالاتری گرفت یا اینکه زوم دوربین هنگام اتصال به تلسکوپ کارایی نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام علیکم خوش امدین /پاسخ بخش اول سوال شما هم مثبت هستش و هم منفی ! مثبت به علت این که می توانید با همین دوربین که فرمودین از اجرام پرنور مثل ماه و سیار ها یا خورشید عکاسی کنید که البته خیلی جالب درنمیاد تصویر نهایی و به این روش عکاسی هم AFOCAL گفته می شود که عکسش رو براتون نشان می دهم /از جهتی پاسخ بخش اول سوال منفی است زیرا برای عکاسی اعماق اسمان شما حتما نیاز به دوربینی دارین که لنزش جدا بشود تا بواسطه یک اداپتور بنام T-RING به درون فوکسر تلسکوپ متصل گردد تا بتوانید بصورت واقعی و مستفیم عکاسی کنید پس اساسا بحث لنز های روی دوربین منتفی هستش / در واقع ساده ترین روش تعدادی اداپتور جهت اتصال دوربین به تلسکوپ و اگر بصورت اصولی و حرفه ای بهش نگاه کنیم یک دوربین حرفه ای که لنزش جدا شود مانند CANON یا NIKON و سپس یک سه پایه مقر استوایی موتوردار است تا بتوانیم حرکت زمین را خنتی کنیم و اقدام به عکاسی بلند مدت نماییم . اساسا ما در عکاسی نجومی نیاز به لنز نداریم و باید بگم این لوله تلسکوپ شماست که حکم لنز را پیدا می کند به عبارت فرض کنید دوربین حرفه ای ما بصورت پیش فرض دارای بنز 18-55 میلیمتر باشد ما وقتی لنز را جدا کردیم و بدنه دوربین را به تلسکوپی که فرضا فاصله کانونی ان 1000 میلیمتر است متصل کردیم این دفعه ما یک لنز 1000 میلیمتری رو دوربین خودمون بستیم و اقدام به عکاسی به مراتب بسیار با کیفیت تر از لنزهای متداول دوربین ها می نماییم پس به زبان ساده تر شما به هیچگونه لنزی در عکاسی نجومی نیاز نداریم و یک بادی خالی دوربین حرفه ای با یک تلسکوپ باکیفیت اقدام به عکاسی می کنیم.البته معقوله عکاسی نجومی به همین سادگی که گفتم هم نیست ولی خلاصه و مفید عرض کردم که متوجه بشین متاسفانه پرهزینه ترین شاخه نجومی ، عکاسی نجومی هستش که اگر بودجه کافی دارید وارد بشین که بسیار لذت بخش است اما اگر خیر پیشنهاد نمی شود / به شخصه بیش از ده ها میلیون تومان خرج این رشته از نجوم کردم و بازهم باید بودجه صرف این کار نمایم..این را نمی گویم که پشیمان شوید هرکس باید به علاقه شخصی خود رجوع کند و پاسخ را دریافت نماید / موفق باشید در خدمتیم
تصویر روش عکاسی بصورت AFOCAL
http://www.kosmos.com.mx/tienda/catalog/...ypix_2.jpg
تصویر روش عکاسی بصورت مستقیم Prime Focus
http://www.hermanusastronomy.co.za/wp-co...unting.png