08-18-2016, 07:33 PM
XT8 نوشته: راجع به بحث رصد چرا درسته همین طوره البته نسبت به اشفتگی های جوی کمتر حساسیت نشان میدند شکستی ها و خوب طبعا هر اپتیکی یک مزیت و معایب دارد و بخاطر همین مناسب این کار هم هستند شکستی ها /اپو ها متاسفانه کمی گران هستند ولی خوب ارزش خرید بالایی دارند / راجع به همطخی هم درسته ولی همخط کننده لیزری خریدم که این مشکل رو پیشاپیش حل کنم .روی چه تلسکوپی از این چشمی که گفتی استفاده می کنی ؟من چشمی 42 میلی 2 اینچ سوپر واید gso دارم خوبه راضی هستم درکل ازش / من امشب با تلسکوپ جدیدم رفتم روی زحل و مریخ ، وضوح تصویر خوب بود کمی جو و افق الودگی داشت که اشفتگی جوی اذیت کرد . فقط بنظرم برای سیاره ها اگر بزرگنما.یی زیادی می خوای سمت ماکستوف یا اشمیت کاسگرین که خیلی عالی هستند البته فقط برای سیاره ها و ماه که خودت بهتر میدونی چرا /الان یکی از دوستان یک سلسترون اشمیت 8 اینچ دار که 7ت اکش هست به 4-5 راضی هست /رو همین 8 دابسونیم. البته یه بدنه جدید جمع شو براش ساختم تا بتونم ببرمش اینور و اونور. یه مقداری تو کیفیت تاثیر گذاشته ولی بدک نیست.
فکر میکنم علت اصلی اینه که بهش عادت ندارم. باید بیشتر باهاش کار کنم. یه شب m31 رو باهاش دیدم, کلش تو میدان دید جا میشد و جالب بود, ولی نور ماه کم نورش کرده بود و احتمالا تلسکوپم هم همخط نبود.
اصل نارضایتیم به خاطر بزرگنمایی کمشه. شاید 28 میلیمتری با میدان دید 70 یا بیشتر بهتر بود. یه علت دیگشم اینه که باید چشم تو فاصله مشخصی از چشمی باشه وگرنه دور میدان دید سیاه میشه.