08-16-2016, 08:17 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-16-2016, 08:39 AM توسط mehran2190.)
regulus نوشته: سلامبا تشکر از راهنمایی شما، هدف اصلی همون رصد هست، عکاسی در حدی که بشه عکس گرفت. چون نمی خوام 2 بار هزینه کنم اینو گفتم. چون دوربین dslr دارم و عکاسی می کنم ترجیح میدم امکان عکاسی هم فراهم باشه. خوشه های ستاره ای، سحابی ها و کهکشان ها، سیارات اهمیتی برام نداره. وزنش خیلی مهمه. دابسونی ها وزن زیاد دارن و جاگیر هستن. امکان استقرار تلسکوپ به صورت دائم رو ندارم. کلا قابل حمل باشه. در ضمن سیستم goto و موتور داشته باشه بهتره یا فقط هزینه رو می بره بالا؟ یعنی برای فرد آماتور کارایی داره؟
خرید تلسکوپ برای رصد و عکاسی کاملا متفاوته.
من به شما توصیه میکنم اول رصد کنید، اگر علاقمند شدید، تلسکوپ و مقر مناسب عکاسی رو تهیه کنید.
در ضمن، فکر میکنم همه تلسکوپ ها قابلیت اتصال دوربین رو دارن، ولی باید تجهیزات جانبی عکاسی تهیه بشه و در واقع این قابلیت تلسکوپ نیست.
ولی با وجود اتصال دوربین به تلسکوپ، اصل قضیه، کیفیت تصویر تلسکوپ و توانایی مقر در ردیابی ستاره ها هست که نیاز به صرف هزینه زیاد داره، همینطور نیاز به کسب تجربه داره.
همونطور که گفتم، کیفیت تصویر به عوامل زیادی بستگی داره و نمیشه کیفیت تصاویر رو بر اساس تلسکوپ مقایسه کرد و فکر نمیکنم چنین سایتی هم وجود داشته باشه.
به نظرم بهتره به جای خرید تلسکوپ های گرون celestron، از sky watcher که کیفیت قابل قبولی داره خرید کنید. تو این رنج قیمتی، تفاوت زیادی ندارن.
میتونید به سایت telescope.ir مراجعه کنید.
اجرام مورد علاقتون برای رصد چه چیزایی هستن؟ سیارات، خوشه های ستاره ای، سحابی ها یا کهکشان ها؟! همینطور، بگید وزن تلسکوپ چقدر براتون مهمه.