02-24-2016, 02:48 PM
سلام دوستان
چند وقت پیش به صورت اتفاقی صاحب یه تلسکوپ قدیمی 70076 شدم. که چند سالی توی انباری خاک خورده. تا حالا تلسکوپ نداشتم و سر در نمیارم ازش.
نه برندی روش نوشته نه کاتالوگ داره. فقط روش مدلش رو نوشته که 70076 هست و فاصله کانونی 700mm و قطر 76mm هست.
من تا اونجایی که عقلم رسید سر هم کردمش ولی ظاهرا یه قطعه که خود تلسکوپ رو به سه پایه وصل میکنه رو نداره.
الان به راهنمایی شما دوستان احتیاج دارم. این عکس محتوای جعبش هست:
2.jpg (اندازه 64.32 KB / تعداد دانلود: 11)
توی عکس دوم میخوام بدونم a, b, c دقیقا کارشون چیه
3.jpg (اندازه 58.96 KB / تعداد دانلود: 14)
خودم حدس میزنم b و c مربوط به همون قطعه ای هست که واسط بین تلسکوپ و سه پایه هست (توی مطالب تالار که خوندم حدس میزنم اسمش مقر باشه که نمیدونم مَقَر درسته)
عکس سوم و چهارم میخوام بدونم چی هستن؟
6.jpg (اندازه 52.42 KB / تعداد دانلود: 10)
7.jpg (اندازه 39.22 KB / تعداد دانلود: 8)
عکس پنجم که ظاهرا ته تلسکوپ هست 6 تا پیچ توش معلومه. 3 تا فنر زیرش داره که زنگ زدن! 3 تا نداره. از مطالب توی تالار فهمیدم اینا پیچ تنظیم آیینه اولیه هست. ولی طرز کارش رو نمیدونم
8.jpg (اندازه 40.39 KB / تعداد دانلود: 7)
چند وقت پیش به صورت اتفاقی صاحب یه تلسکوپ قدیمی 70076 شدم. که چند سالی توی انباری خاک خورده. تا حالا تلسکوپ نداشتم و سر در نمیارم ازش.
نه برندی روش نوشته نه کاتالوگ داره. فقط روش مدلش رو نوشته که 70076 هست و فاصله کانونی 700mm و قطر 76mm هست.
من تا اونجایی که عقلم رسید سر هم کردمش ولی ظاهرا یه قطعه که خود تلسکوپ رو به سه پایه وصل میکنه رو نداره.
الان به راهنمایی شما دوستان احتیاج دارم. این عکس محتوای جعبش هست:
2.jpg (اندازه 64.32 KB / تعداد دانلود: 11)
توی عکس دوم میخوام بدونم a, b, c دقیقا کارشون چیه
3.jpg (اندازه 58.96 KB / تعداد دانلود: 14)
خودم حدس میزنم b و c مربوط به همون قطعه ای هست که واسط بین تلسکوپ و سه پایه هست (توی مطالب تالار که خوندم حدس میزنم اسمش مقر باشه که نمیدونم مَقَر درسته)
عکس سوم و چهارم میخوام بدونم چی هستن؟
6.jpg (اندازه 52.42 KB / تعداد دانلود: 10)
7.jpg (اندازه 39.22 KB / تعداد دانلود: 8)
عکس پنجم که ظاهرا ته تلسکوپ هست 6 تا پیچ توش معلومه. 3 تا فنر زیرش داره که زنگ زدن! 3 تا نداره. از مطالب توی تالار فهمیدم اینا پیچ تنظیم آیینه اولیه هست. ولی طرز کارش رو نمیدونم
8.jpg (اندازه 40.39 KB / تعداد دانلود: 7)