10-27-2014, 10:46 AM
mars نوشته: دقیقا منم میخواستم همان حرفای محمد رضا را تکرار کنم ...اینکه میگی حاضر نیستی ایده ات رو بفروشی موافقم و بیشتر موافقم که میخوای به عنوان شغل به این کار بپردازی ..منم دنبال قضیه وام رو واستون میگیرم ببینم چطور میتونید وام بگیرید بعضی از کارها را بهتره شراکتی انجام دهید . کانکس هم هزینه های خودش رو داره جابجایی و حمل ، نگهداری ، نگهبانی ، ......این چیزی که توی فکرته تاسیس یک شرکت باید باشه نه یک فروشگاه یا کارگاه ....اگه شرکت را بزنی که زیاد هم سخت نیست بعد میتونی وام بگیری و با این پشتکاری که داری اگه مصمم باشی به انجام نوع کارت حتما موفق هم خواهی شد .
بنا به اعتقاداتم، حاضر نیستم وام بگیرم. وام های بانکی نوعی نزول هستن و من اصلا نمی خوام کارم رو با پول نزول شروع کنم.
در مورد جا به جایی کانکس، ممکنه بشه هزینه حمل رو خیلی کاهش داد، چون ممکنه یه شرکت تولید کانکس داخل همون شهرک صنعتی باشه که باعث میشه هزینه حمل خیلی پایین بیاد یا اصلا صفر بشه. در مورد نگهبانی هم گفتم، قراره تو محوطه کارخانه یکی از اشنا ها باشه که خودش نگهبان داره.
از اونجا که درامد زیادی رو برای این کار متصور نیستم، فکر میکنم شراکت بی فایده باشه، ولی در صورتی که راه بهتری نباشه میشه بهش فکر کرد.
من با فرایند ثبت شرکت اشنا نیستم. اما فکر میکنم با تاسیس شرکت، قضیه مالیات پیش میاد که اصلا برای شرکت تازه تاسیسی مثل من که باید اقساطشو پرداخت کنه خوشایند نیست.
نمیدونم با این شرایطم چطور باید پول جور کنم. میشه از تعداد بسیار زیادی، پول های کوچک بگیرم یا راه هایی که اطلاعی ازشون ندارم.
مسئله اصلی من جذب سرمایست.
به نظرتون با خرید دستگاه cnc و ساخت و فروش کار های چوبی میتونم هزینه مورد نیاز رو فراهم کنم؟
مثلا مجسمه، عروسک، وسایل خونه (مثل جا حوله ای، جا مدادی، صندوقچه و ...) و در اخر تابلو های معرق (برای کار معرق، یه اشنای کار بلد دارم).
فکر میکنید این چیزا فروش میره؟