09-01-2014, 04:46 PM
جناب Regulus امروز بعد از 2 روز معطلی در انبار ترمینال و بی مسوولیتی فروشگاه آسمان شب تلسکوپم به دستم رسید.بگذریم.
فکر نمی کردم اینقدر بزرگ بشه یکی دو ساعتی گیرش بودم تا نصبش کردم.
خوب توصیه هاتون چیه؟هر چیزی به ذهنتون می رسه لطفا دریغ نکنین.
مثلا برای جابجا کردنش هر بار باید لوله رو از سر جاش در بیارم؟مثلا هر باز که می برمش توی حیاط باید لوله رو در بیارم؟اشکال نداره؟یا اینکه کلا بلندش کنم که کار سختیه.
یه دسته هم روی پایش داره که ترسیدم از طریق اون جابجاش کنم گفتم شاید خیلی محکم نباشه.برای تکون دادنش روی زمین بکشمش یا بلندش کنم؟
کلا توصیه های اینجوری مد نظرم بود.مرسی.
راستی همین اول کار می خواد که جوینده رو با آینه هم خط کنم یا نه؟
و این فوکوسر های دو سرعته دقیقا چکار می کنن؟
داشت یادم می رفت. این فنی که پشت آینه قرار داده شده چیه قضیش؟برای خنک کردن آینست؟می شه بدون اون از تلسکوپ استفاده کنم ؟مشکلی پیش نمیاد؟ظاهرا یه کیت هم داره که بش وصل می شه و چند تا باتری می خوره برای فن.
مرسی
فکر نمی کردم اینقدر بزرگ بشه یکی دو ساعتی گیرش بودم تا نصبش کردم.
خوب توصیه هاتون چیه؟هر چیزی به ذهنتون می رسه لطفا دریغ نکنین.
مثلا برای جابجا کردنش هر بار باید لوله رو از سر جاش در بیارم؟مثلا هر باز که می برمش توی حیاط باید لوله رو در بیارم؟اشکال نداره؟یا اینکه کلا بلندش کنم که کار سختیه.
یه دسته هم روی پایش داره که ترسیدم از طریق اون جابجاش کنم گفتم شاید خیلی محکم نباشه.برای تکون دادنش روی زمین بکشمش یا بلندش کنم؟
کلا توصیه های اینجوری مد نظرم بود.مرسی.
راستی همین اول کار می خواد که جوینده رو با آینه هم خط کنم یا نه؟
و این فوکوسر های دو سرعته دقیقا چکار می کنن؟
داشت یادم می رفت. این فنی که پشت آینه قرار داده شده چیه قضیش؟برای خنک کردن آینست؟می شه بدون اون از تلسکوپ استفاده کنم ؟مشکلی پیش نمیاد؟ظاهرا یه کیت هم داره که بش وصل می شه و چند تا باتری می خوره برای فن.
مرسی