08-26-2013, 02:24 PM
نانو در نجوم میتونه در زمینه های زیر کاربرد داشته باشه:
1. آسانسور فضایی
2. تلسکوپ هایی سبکتر
3. و در تلسکوپ های بازتابی. میدونید اشکال تلسکوپ های بازتابی اینه که هر از چندگاهی نقره ی آینه کدر میشه و باید اون رو دوباره نقره اندود کرد که برای همین آلومینیوم کردن را جایگزین کرده اند امانقره در بهترین شرایط 95% کل نور و آلومینیوم فقط 90% کل نور رو منعکس میکنه. اما زمینه ی برتر آلومینیوم اینه که نور فرا بنفش رو منعس میکنه و نقره منعکس کننده ی بدی برای این نوره. من شخصا استفاده از نانو پوشش ها را در این جا پیشنهاد میکنم که هیچ نوری نباید از شیشه جذب بشه.
4. در تلسکوپ های 5 متری (بازتابی ) سطح آینه باید دقتی در حد نانو مترداشته باشد.
5. همین تلسکوپ 5 متری 500 تن ( :!: ) وزن داره که اگه بشه کمش کرد خیلی خوبه.
6. شاتل ها و فضاپیماهایی که سرعت بیشتری داشته باشند و سبکتر باشند و ...
7. لباس فضانوردان : که میتونه مستحكم تر، راحت تر باشه که کار کردن باهش آسونتره و كم وزن هم باشه.
1. آسانسور فضایی
2. تلسکوپ هایی سبکتر
3. و در تلسکوپ های بازتابی. میدونید اشکال تلسکوپ های بازتابی اینه که هر از چندگاهی نقره ی آینه کدر میشه و باید اون رو دوباره نقره اندود کرد که برای همین آلومینیوم کردن را جایگزین کرده اند امانقره در بهترین شرایط 95% کل نور و آلومینیوم فقط 90% کل نور رو منعکس میکنه. اما زمینه ی برتر آلومینیوم اینه که نور فرا بنفش رو منعس میکنه و نقره منعکس کننده ی بدی برای این نوره. من شخصا استفاده از نانو پوشش ها را در این جا پیشنهاد میکنم که هیچ نوری نباید از شیشه جذب بشه.
4. در تلسکوپ های 5 متری (بازتابی ) سطح آینه باید دقتی در حد نانو مترداشته باشد.
5. همین تلسکوپ 5 متری 500 تن ( :!: ) وزن داره که اگه بشه کمش کرد خیلی خوبه.
6. شاتل ها و فضاپیماهایی که سرعت بیشتری داشته باشند و سبکتر باشند و ...
7. لباس فضانوردان : که میتونه مستحكم تر، راحت تر باشه که کار کردن باهش آسونتره و كم وزن هم باشه.
«اهورامزدا گفت ای زرتشت اسپنتمان تو نباید که عهد و پیمان بشکنی
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و
نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی
چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک»
مهریشت فقره 2
چه آن عهدی که تو با یک دروغ پرست بستی و
نه آن عهدی که با یک راستی پرست بستی
چه معاهده با هر دو درست است خواه یکتاپرست خواه مشرک»
مهریشت فقره 2