09-02-2012, 09:35 AM
آقای کامکار، تلسکوپ من فوکوسر دو سرعته داره، و برای فوکوس از روش آزمون و خطا استفاده می کنم یعنی پشت سر هم در فوکوس های مختلف عکس می گیرم تا فوکوس صحیح رو پیدا کنم. اما چطور میشه از روش لایو ویو در شب استفاده کرد؟ چون وقتی از اون استفاده می کنم هیچ ستاره ای در صفحه دوربین دیده نمیشه، مگر اینکه خیلی پر نور باشه، مثلا چند ستاره از خوشه پروین. چون زیاد شنیدم با لایو ویو امکان فوکوس دقیق راحت تر هست می خواستم بدونم که چطور وقتی چیزی دیده نمیشه (مثلا تو همین سحابی سه تکه) میشه از این امکان استفاده کرد؟
خوشه کروی M22
فکر می کنم این خوشه بهترین خوشه کروی برای رصد در صورت فلکی قوس هست. قبلا از خوشه های کروی، خوشه M13 در جاثی رو عکاسی کرده بودم؛ این بار هم سراغ M13، M92 و M22 رفتم که متاسفانه خطای مقر فقط اجازه داد عکس M22 خوب در بیاد.
Canon EOS 50D modified,GSO 8",f/4,Exposure:9*120 sec,ISO:3200,mount:EQ5 SynScan,GSO Coma Corector,Filter:Orion SkyGlow Imaging Filter
خوشه کروی M22
فکر می کنم این خوشه بهترین خوشه کروی برای رصد در صورت فلکی قوس هست. قبلا از خوشه های کروی، خوشه M13 در جاثی رو عکاسی کرده بودم؛ این بار هم سراغ M13، M92 و M22 رفتم که متاسفانه خطای مقر فقط اجازه داد عکس M22 خوب در بیاد.
Canon EOS 50D modified,GSO 8",f/4,Exposure:9*120 sec,ISO:3200,mount:EQ5 SynScan,GSO Coma Corector,Filter:Orion SkyGlow Imaging Filter